Preşedintele spune că se aştepta să fie huiduit

 44 (1)

Preşedintele Traian Băsescu a fost aplaudat, duminică, de un grup de simpatizanţi, la ieşirea din secţia de votare, el fiind însă şi huiduit de un alt grup de persoane.

La ieşirea din secţia de votare, grupul de simpatizanţi care l-a întâmpinat pe şeful statului şi la sosire l-a aplaudat pe Traian Băsescu. Una dintre persoanele din grup i-a oferit soţiei preşedintelui un buchet de flori.

În acelaşi timp, un alt grup de persoane l-a huiduit pe preşedinte. Înainte de a se urca în maşină, Traian Băsescu le-a spus ziariştilor că se aştepta să fie şi huiduit.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întâmpinat, duminică, la Liceul Xenopol, unde a venit pentru a vota la alegerile europarlamentare, de un grup de simpatizanţi, printre care Gabriel Berca (PMP), cu tricouri înscripţionate cu mesaje precum „Băsescu, always cool”, „My president is Joe Biden’s friend” şi „Preşedinte învingător”.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a exercitat votul în scrutinul de duminică. Preşedintele a venit însoţit de soţia sa, Maria Băsescu.

Citeste si...  FOTO: Momente jenante petrecute pe arenele sportive.