amanta_12_a92b7259f7

De câte ori nu ai avut sentimentul că se întâmplă ceva cu iubitul tău, că ai devenit invizibilă pentru el? Te gândeşti că în relaţia voastră a intervenit ceva. Sau cineva.

Femeile au un al şaselea simţ când vine vorba despre infidelitatea partenerului. Petele de ruj pe gulerul cămăşii lui sau telefoanele suspecte la ore târzii sunt semne mai mult decât evidente că iubitul tău are o viaţă dublă, dar ce te faci când nu ai astfel de dovezi?

Dacă intuiţia ta dă greş şi îţi acuzi partenerul pe nedrept, s-ar putea să fii tu cea care provoacă o ruptură în relaţia voastră, înainte de a-l supune unui interogatoriu, urmăreşte semnele care ar putea da de bănuit că are o amantă.

Aspecte care trebuie să te alarmeze
Iubitul tău s-a schimbat. Nu mai e la fel de atent ca la începutul relaţiei, îl simţi din ce în ce mai distant. Poate fi un semnal de alarmă, dar, la fel de bine, şi o transformare datorată rutinei. Dacă se arată, însă, mai interesat de serviciu sau de alte activităţi în care uită să te implice şi pe tine, lucrurile se pot complica…

Se preocupă mai mult de felul în care arată
Observi cu nedumerire că iubitul tău a început să acorde aspectului fizic cel puţin aceeaşi atenţie pe care o acorda meciurilor de fotbal şi ieşirilor la bere. Suspect! Un bărbat care devine brusc interesat de haine, curele, pantofi, trebuie să aibă şi un motiv întemeiat pentru asta. Şi, cu atât mai mult dă de bănuit dacă începe, din proprie iniţiativa, să facă exerciţii pentru slăbit, deşi ţi se părea că el este comoditatea întruchipată.

Citeste si...
DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Lucian Mândruţă: CEL MAI BUN moment al serii

Nu se mai implică în problemele de familie
De la un timp, partenerul tău lipseşte mai mult de acasă decât o facea înainte, fără să aibă un motiv întemeiat. Nu mai acordă aceeaşi atenţie problemelor de cuplu şi, mai mult, nu îi mai face plăcere să petreceţi timpul împreună. Te gândeşti atunci cu groază că s-a plictisit de tine sau, şi mai grav, că este interesat de altcineva. E semn rău sau fuge de greutăţi?

Nimic din ce faci nu-i convine
Iubitul tău este cu gândul în altă parte, chiar distrat, de parcă ar trăi într-o lume numai a lui. Iar dacă îi atragi atenţia, reacţionează mai violent decât este cazul. Ignoră sau critică orice efort pe care îl faci pentru a afla ce se întâmplă cu el sau orice încercare a ta de a discuta probleme personale. Prea arţăgos? Ar putea fi un semn al infidelităţii.

Ce trebuie să mai ştii, înainte de a-l acuza…
Sigur că, citind rândurile de mai sus şi observând că şi partenerul tău are un astfel de comportament, eşti tentată să crezi că are o amantă. Lucrurile nu sunt, totuşi, atât de simple! Chiar dacă în ultimul timp observi la iubitul tău numeroase schimbări, asta nu înseamnă neapărat că are pe altcineva. Cauzele acestor schimbări de comportament pot fi diverse, fără a avea vreo legătură cu infidelitatea.