Indiferent dacă aveți un nou magazin sau intenționați să vă reamenajați magazinul vechi pentru a deveni mai atractiv pentru clienții dvs., veți avea nevoie de un sistem de expunere care este atat eficient dar in plus va maximiza spațiul disponibil pentru expunere. Una dintre formele cele mai fiabile de structuri de rafturi este sistemul de rafturi metalice gondolă.

De ce să alegeți rafturile metalice de tip gondolă?

Un raft de tip gondolă este o unealta foarte versatilă de merchandising. Iată șase avantaje ale utilizării acestui tip de rafturi:

Sistemul de rafturi tip gondolă este unul cu un grad mare de flexibilitate

Rafturile de tip gondolă contribuie la utilizarea optimă a spațiului datorită scalării verticale. Iar prin plasarea lor corectă, puteți maximiza spațiul disponibil în magazin. Rafturile pot fi, de asemenea, reglate și rearanjate ori de câte ori este necesar, marind sau micosrand distanta dintre rafturi, sau utilizand rafturi mai late la baza si mai inguste pe inaltimeastfel încât expunerea produselor să atragă atenția tuturor celor care intră în magazin. Sunt, de asemenea, elegante și ușor de remarcat.

Se potrivesc aproape în orice magazin

Indiferent dacă aveți doar o zonă limitată unde vă desfășurați activitatea sau sute de metri pătrați de spațiu de magazin, rafturile metalice de tip gondolă oferite de reprezentanții magazinului online Rafturi Metalice de la A la Z, sunt alegerea potrivită pentru  magazinul dvs.

Au un design modular, ceea ce înseamnă că puteți adăuga sau reduce cu ușurință numărul de polițe ale raftului, după cum este necesar.Mai mult puteti opta pentru diferite adancimi de polita in functie de sezonalitatea produselor dv si numeroase accesorii care sa va ajute sa evitati monotonia vizuala. Pe rafturimetaliceaz.ro veți găsi o gamă variată de rafturi de mijloc (gondole) potrivite pentru expunerea unei cantități mari de produse. Gondolele oferite au polițe pe ambele părți pentru a expune o cantitate dublă de marfă. Cu ajutorul acestor rafturi veți reuși să captați ușor atenția clienților.

De asemenea, datorită faptului că au o capacitate mare de susținere, datorită modularității lor și a posibilităților numeroase de personalizare prin adăugarea de diferite CARLIGE, GRILAJE, SEPARATARE, POLITE inclinate, rafturile metalice de tip gondolă pot fi folosite în orice spațiu comercial. 

Magazinele de bacanie mici și magazinele universale, de exemplu, pot folosi gondolele, deoarece sunt si economice dar și foarte robuste susținând mărfuri grele ( borcane cu muraturi, compot, gem, zacusca etc). Greutatea sustinuta de baza ajunge pana la 300 kg, iar pe polita pana la 100 kg- un real ajutor in expunerea marfurilor cu greutate mare.

Puteți maximiza spațiul de raft

Citeste si...
Mobina Construct ne prezintă 5 adevăruri despre casele din lemn

Accesoriile pentru rafturile tip gondolă, sunt foarte rezistente și pot fi îndepărtate cu ușurință. Aceasta înseamnă că puteți regla spațiul de depozitare după cum este necesar. Acest lucru face ca sistemul de expunere să fie foarte eficient, în special pentru cei care trebuie care să expună produsele astfel încât accesul la ele să fie ușor și rapid.

Cu ajutorul acestor rafturi de mijlocputeți amenaja într-un mod extrem de eficient mărfurile, iar acest lucru le va conferi acestora expunere maximă.Acest lucru le va permite clienților să găsească și să ajungă mai rapid la produsul dorit si implicit sa-l achizitioneze.

Încurajează achizițiile complementare

Gondola invită cumpărătorul să facă achiziții de produse de un singur tip sau legate între ele, iar dv va permite sa expuneti mai multe optiuni din aceeasi categorie. Astfel castigati si clientii fideli unui brand anume dar si pe cei nehotarati care incearca mereu ceva nou. Cu ajutorul gondolelor (rafturi metalice de mijloc)  aranjate una lângă alta într-o manieră ordonată creati mai multe culoare astfel tinand clientul mai mult in magazin ceea ce se traduce in cele mai multe cazuri in mai multe cumparaturi.

 Promovează o relație pe termen lung

Așezate pe rafturile de tip gondolă, categoriile de produse au o locație prestabilită și permanentă, cumpărătorul obișnuit deja știe unde să meargă imediat ce intră în magazin, iar asta ii aduce confort. Studiile arata ca atunci cand fac cumparaturile uzuale 62% din cumparatori prefera sa mearga la magazinul al carui layout il cunosc.

Prin urmare, relația dintre furnizor, magazinul dvs. de vânzare cu amănuntul și cumpărătorul produsului este previzibilă, confortabila.

Echilibrează achiziția obișnuită și făcută din impuls

Distribuția produselor pe raft permite consumatorului să intre în magazin și să facă achizițiile pe care le-a planificat și, de asemenea, să facă și achiziții din impuls. De fapt, cele mai bune locuri pentru a genera vânzări din impuls sunt capetele de gondolă și cosurile promotionale

Așadar, oricare ar fi alegerea dvs. în ceea ce privește rafturile de tip gondolă, puteți avea încredere că rezultatul final va fi un magazin cu aspect profesional. De asemenea, rețineți că prețurile pentru acest tip de rafturipe rafturimetaliceaz.rosunt cele mai bune de pe piață. În plus, rafturile sunt și de înaltă calitate iar consilierea profesionala pe care o veti primi din partea consultantilor de vanzari face diferenta.

Dacă vreți să atrageți atenția clienților asupra produselor dvs., alegeți rafturile de tip gondolă pe care le găsiți mereu în stoc pe Rafturimetaliceaz.ro.

Spor la amenajarea magazinului vă dorim!