Autorulate București impune un nou trand în România

0

Dacă ai prins vremea anilor 2000 atunci îți aduci aminte cum un anumit lanț de magazine a implementat ratele cu cardul și a fost un boom absolut senzațional. Mă așteptam să se întâmple același lucru și în industria auto, dar mult mai rapid. Iată că a fost nevoie de venirea celor de la Autorulate București pe piață pentru ca românii să-și poată cumpăra mașini second hand în rate.

Bun, rate ca rate, dar partea interesantă abia acum vine. Cei de la Autorulate București aplică dobândă 0%. E surprinzător și un mare pas în față pentru industria auto din țara noastră. E visul oricărui șofer să-și poată schimba mașină și să nu resimtă atât de tare cheltuiala impusă de achiziționarea unei mașini.

Este genul acela de opțiune bună pentru toată lumea. Indiferent de vâstă sau preferințe auto. Alegi să-ți cumperi o mașină de 6.000 de Euro? Primești această sumă și timp de doi ani plătești lunar suma de 250 de Euro pentru că dobânda este egală cu 0.

În plus, pe www.autorulatebucuresti.ro economisești și o mulțime de timp. De ce? Aici nu vorbim despre metoda clasică de la bancă unde mergi și împrumuți bani și apoi cumperi ce ai nevoie. Nu! La Autorulate București este diferit. Pe același site găsești și brand-urile de mașini cu poze, prețuri și detalii și tot acolo ai informații despre condițile de creditare, iar totul este simplu și rapid. Scapi de cozi infernale și birocrație pe nesimțite.

Ai nevoie de foarte puține acte, iar după ce te-ai decis care mașină vrei să fie a ta le transmiți celor de la Autorulate București pentru a-ți da creditul dorit și a-ți calcula rata lunară. Repet, aceasta find fără dobândă. E un lucru care nu poate să nu mă surprindă. Că în vremuri în care toți sunt înnebuniți după profit imediat o firmă nu atât de mare precum se vor celelate vine și implementează o opțiune care trebuia să fie de mult timp pe piața auto din România. Și lucrurile o să meargă foarte bine, sunt sigur de acest lucru.

Să nu uităm că România este pe undeva paradisul mașinilor second hand, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Trăim într-o țară în care majoritatea populației are venituri scăzute, iar acum ne dăm seama și mai bine de cât de importantă este creditarea propusă de cei de la Autorulate București.

Această opțiune implementată de Autorulate merită promovată intens pentru că o să ducă la creșterea cumpărării de mașini în România, iar acest lucru nu este tocmai rău dacă stăm să ne gândim. Există un circuit pe care-l îndeplinești atunci când îți cumperi o mașină. Mașini mai multe, taxe mai multe, combustibil mai mult vândut deci bani la stat mai mulți. Aceste lucruri ne pot ajuta să ne dezvoltăm ca țară, iar domeniul auto este unul extrem de important pentru orice țară din Uniunea Europeană și nu numai.

Pasionații de mașini o să îndrăgească posibilitatea de a cumpăra mașini second hand în rate cu 0% dobândă și o să vedem tot mai mulți mici mecanici care o să facă experimente pe mașinile lor. Creativitatea are de câștigat în acest caz și poate că odată cu implementarea acetei opțiuni se vor lua în calcul și alte aspecte esențiale precum: Să începem să lucrăm serios la kilometrii de autostradă promiși la un moment dat pentru că se pregătește un val de mașini care vin din urmă și o să înreguneze traficul, mai apoi să se scadă taxele auto și să se ieftinească combustibilul. Consider că sunt noțiuni elementare și trebuie la un moment dat respectate.

România se alinează din acest moment la standardele țărilor cu pretenții și acum tinerii la început de drum în ale șofatului sau cei mai experimentați care vor să-și schimbe mașina sunt îndrumați, încurajați și sprijiniți într-un demers care poate pentru unii pare banal, dar pentru omul aflat în mijlocul acțiunii este esențial. Mai ți minte cum te-ai simțit când ți-ai cumpărat prima ta mașină? Sunt sigur că fericirea ți se citea în ochi și parcă nimic nu putea să te întristeze în acea zi. Acum ai ocazia să resimți acel sentiment unic. Profită de această ocazie unică!

Citeste si...
Avantajele si Dezavantajele de a fi antreprenor