Liberalul face o legătură între lovitură şi criticile sale aduse în ultimul timp lui Victor Ponta

ludovic_orban_12409200

Ludovic Orban a primit o lovitură grea sâmbăta seara. Liberalul spune că i se pare straniu că s-a întâmplat asta după ce în ultimele săptâmâni l-a criticat pe Victor Ponta.

Fostul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban, a rămas fără contul de Facebook, după ce acesta i-a fost şters în weekend. Liberalul a sublinit faptul că nici el şi nimeni din familia sa nu l-a dezafectat mai ales că acesta reprezinta o modalitate foarte importantă de comunicare.

„Există trei variante posibile, de fapt numai două, că prima variantă, să-l fi şters eu sau cineva apropiat din familie este exclusă. Rămân două variante, fie contul a fost dezafectat, suspendat, de Facebook, fie un hacker mi-a spart parola şi mi-a închis contul. Oricum, mi se pare cam straniu… nu am avut probleme până acum cu contul de Facebook şi o lună de postări mai incomode pentru unii şi pentru alţii, m-am trezit fără cont de Facebook”, a declarat deputatul PNL conform Mediafax.

Orban a spus că transmis deja o solicitare către Facebook pentru a descoperi ce s-a întâmplat şi, în funcţie de răspunsul primit, va decide ce va face mai departe.

Liberalului i se pare straniu că evenimentul a avut loc după criticile aduse în ultima perioadă premierului Victor Ponta, însă nu are nicio dovadă care să demonstreze că există o legătură între ele. (I.G.)

Citeste si...  Connect-R o sa fie tatic! Afla aici sexul copilului