Fostul lider al PSD, Mircea Geoană, reacţionează la declaraţiile lui Liviu Dragnea cu un atac fără precedent la adresa actualei conduceri a PSD.

ge-si-dr_35008800

„Demisia de la MAI a lui Liviu Dragnea a fost făcută la presiunea lui Traian Băsescu, interesat să-şi menţină influenţa în zona serviciilor de informatii. ‘Teroristul’, cum îl alintă dl Băsescu pe fostul său coleg de partid, era singurul preşedinte de consiliu judeţean PSD fără probleme în justiţie. De ani de zile umblă ‘în piaţă’ vorba aceluiaşi Traian Băsescu: ‘mai bine un secretar general la PSD cu lumânarea aprinsă la fund, decât la puşcărie. De acolo nu ne poate fi de folos”, transmite Mircea Geoană în comunicatul de presă.

După excluderea mea pe motive de nimeni ştiute, m-am interesat să văd cum de o astfel de mizerie se poate întâmpla si cum atât de mulţi colegi au putut să meargă – cu capul în jos, mulţi cerându-şi scuze după sedinţa CEX şi explicându-mi mecanismul pregătirii votului – pe o astfel de formulă stalinistă.

Am aflat că turneul în ţară al domnului Dragnea la sefii de organizaţii imediat după pierderea alegerilor prezidenţiale a fost exclusiv dedicat pregătirii excluderii mele ! Nu pentru ‘strângerea rândurilor’ sau a găsirii explicaţiilor pentru o înfrângere catastrofală. Prin ameninţare şi ‘co-interesare’ cu resursele guvernamentale pe care le dirijează către teritoriu, au reuşit, cred ei, să elimine un potenţial rival în partid. Au reuşit, pentru moment. Viaţa merge însă înainte. ‘Cine ridică sabia, de sabie va pieri !’

Un mesaj pentru ‘frăţia banului’: Bucuraţi-vă cât mai aveţi timp ! Cel târziu în martie, veţi fi toţi şomeri !

Jurnalistul Ion Cristoiu explică în cele mai recente postări ale sale de ce a devenit foarte agresiv Mircea Geoană.

Citeste si...
Crina Abrudan este în pericol?!