Cu toate ca nu a avut parte de cel mai reusit sezon, fotbalistul Martin Skretel, unul din starurile echipei Liverpool, e castigator in afara terenului de joc si asta deoarece o are alaturi pe Barbora, superba lui sotie.

Cei doi se bucura actualmente de o vacanta binemeritata pe plajele insoritului Miami, unde Barbora isi etaleaza nu doar colectia impresionanta de costume de baie, ci si silueta apetisanta.

Recent, femeia a fost surprinsa intr-un bikini minuscul, negru cu albastru, pe care s-a straduit din rasputeri sa il tina fixat si sa evite un accident vetsimentar in public.

Cu ochelarii de soare la ochi, bratari si un ceas scump la mana, femeia s-a bucurat de vremea placuta din Miami si a profitat de razele soarelui pentru a-si fixa bronzul.

Hipnotizat parca de frumusetea ei, Martin nu a scapat-o din ochi nicio secunda si s-a straduit sa o distreze pe cat posibil, cei doi soti fiind surprinsi nu doar facand baie impreuna in valurile Atlanticului, ci si distrandu-se pe jet ski-uri.

Din punctul nostru de vedere, sotii Skretel formeaza un cuplu foarte reusit si nu e de mirare ca reusesc sa atraga privirile de fiecare data cand apar impreuna in public. Voi ce ziceti? Se potrivesc?

Citeste si...  "Mergi cu bine Mama!" - Primele cuvinte ale lui Şerban Huidu, după moartea mamei