Premierul Victor Ponta a declarat că, în cursul zilei de duminică, va avea loc o întâlnire a liderilor Coaliţiei pentru definitivarea structurii noului Cabinet restructurat.

ponta_psd_56816100

„Mâine (duminică – n.r.) vom discuta despre structura Guvernului. Astăzi lucrăm la agenda de acţiuni prioritare pentru a o definitiva”, a declarat Victor Ponta la sediul PSD, la finalul Comitetul Executiv Naţional al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate.

Întrebat dacă au existat neînţelegeri în discuţiile de până acum între liderii coaliţiei de guvernare privind noua structură a Executivului, respectiv de faptul că Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) ar fi deranjată de cerinţele Partidului Liberal Reformator (PLR), Ponta a precizat: ‘Sunt informaţii false, dar fiind atât de frumoase, nu trebuie să fie şi adevărate’.

Despre o eventuală solicitare a PLR privind crearea unui portofoliu al Economiei, care să includă şi Departamentul Energiei şi IMM-urile, premierul a spus: ‘Mâine o să avem această discuţie’. La fel a răspuns prim-ministrul şi când a fost întrebat în legătură cu numărul de vicepremieri ai Guvernului restructurat.

‘Astăzi concretizăm ceea am discutat ieri şi anume ce vrem să facem la guvernare în următorii doi ani. Noi credem că este foarte important să le spunem oamenilor ce vrem să facem pentru infrastructură, pentru agricultură, pentru educaţie, după care o să vă răspundem şi dumneavoastră legat de oameni’, a declarat premierul.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, duminică de la ora 16.00, prilej cu care Victor Ponta va prezenta formula Cabinetului restructurat.

De la ora 18.00 va avea loc intrunirea grupurilor parlamentare reunite ale PSD.

Citeste si...  Ponta avertizează UDMR să nu se dea prea amici cu Dragnea că au şi ei alegeri pe 26 mai