Diana Ştirbu, instructor internaţional de kangoo jumps a lansat rubrica “Pin The Map” pe blogul personal, www.dianastirbu.ro prin care îşi propune să descopere toate genurile de sport în orice colţ al lumii s-ar afla îmbinand în acest fel utilul cu plăcutul sub deviza “Nu renunţa la sport în vacanţă”!

Această prezentare necesită JavaScript.

“Odată cu lansarea categoriei Pin the Map, am reuşit într-un timp scurt să vizitez locuri frumose şi să învăţ mai multe sporturi. Wakeboard pe lacul Snagov, skateboard pe litoralul romanesc, am mers la pescuit şi am avut ocazia să practic caiac canoe în Deltă, m-am căţărat în parcul de aventură în Braşov, fac jogging în parcurile din toate oraşele în care merg. La Roma am ales Villa Borghese iar în Istanbul am ales parcul Gulhane. De fiecare dată când merg în afara ţării închiriez biciclete şi de cele mai multe ori turul oraşului îl fac pe două roţi”, declară Diana Ştirbu.

Antrenoarea adună informaţii direct de la localnici despre sporturile specifice zonei: “Călătoresc destul de mult şi de fiecare dată când sunt într-un loc nou primul lucru pe care îl fac e să mă interesez de sportul care se practică în oraşul respectiv. E un reflex deja. Şi cum ştiu că există persoane care ar fi dispuse să facă sport şi în vacanţă am decis să le ajut şi să le împărtăşesc experienţele mele. În plus sper ca sportul să devină o activitate constantă în viaţa tuturor indiferent de locul în care se află”, mai spune Diana Ştirbu.

Citeste si...  Nave de razboi din 25 de tari, pregatite sa atace Iranul