A arătat foarte bine, însă nu a fost la nunta ei…

 andreea-balan-sexy-money-love

E una dintre cele mai în vogă şi sexy artiste ale momentului şi totodată una dintre cele mai râvnite burlăciţe din România, de când s-a despărţit de Keo. Şi totuşi, Andreea Bălan a decis că e momentul să îmbrace rochia albă de mireasă, chiar dacă numai pentru un show.

Şi nu orice rochie, ci una foarte scurtă, numai bună de… dans. Totul s-a petrecut la filmările pentru prima gală a super show-ului „România Dansează”, difuzat duminica aceasta, de la 20.30, la Antena 1. Cum regulile show-ului s-au schimbat în acest sezon şi în semifinale, concurenţii se vor duela doi câte doi, în funcţie de stilul de dans, Andreea şi Jorge au decis să facă şi ei câte o demonstraţie, spre deliciul spectatorilor, dar şi al juraţilor.

Andreea (4)

Tocmai pentru un astfel de moment, Andreea a ales să îmbrace o rochie albă, de mireasă, ba mai mult, şi-a pus şi voal. Rând pe rând, artista a schimbat o mulţime de ţinute, care mai de care mai senzuale.

Momentul pare să fi fost ales cu grijă de cântăreaţă. Asta pentru că motivul declarat al despărţirii de Keo este faptul că acesta nu era hotărât să întemeieze o familie alături de ea şi să ajungă în faţa altarului.

 

Citeste si...
Victor Ponta se leapădă de PPDD!