Uite cu ce burtică a apărut la un concert!

  andra

Andra a susţinut un concert în Garajul Europa FM şi i-a pus pe gânduri pe admiratori cu felul în care şi-a făcut apariţia pe scenă.

Cântăreaţa a purtat o pereche de colanţi de culoare neagră şi o bluză, tot neagră, cu două volane, dând impresia că are o burtică destul… mare. Poate ţinuta nu a avantajat-o, însă impresia generală pe care a făcut-o a fost că ar fi… gravidă. Cel puţin asta cred cei mai mulţi dintre fanii care au văzut imaginile şi care au şi comentat la ele.

„Esti graviduta?”, „Insarcinata??? Sau mi se pare?!”, „Andra, astepti barza?”, „Eu cred ca este! Si are cateva luni bune…”, „Si eu cand am vazut poza tot asta m-am intrebat :))”, „Pare insarcinata”, „Banuiesc ca ai fii insarcinata… Gresesc?”, „Minunata si insarcinata”, sunt doar câteva dintre reacţiile admiratorilor de pe Facebook.

Andra a demonstrat în ultima vreme că obişnuieşte să poarte pe scenă şi ţinute care nu o avantajează, însă dacă este totuşi însărcinată, probabil cântăreaţa este în culmea fericirii. Nu de alta, dar acum ceva vreme artista declara că şi-ar dori un al doilea copil: „Eu cred că nu există nici o femeie care să nu-și dorescă și o fetiță. Sper să-mi dea Dumnezeu și o fată. Şi Cătălin își dorește. Însă, deși ne dorim o familie mai mare, lăsăm destinul să decidă, să fie băiat, să fie fată, indiferent ce-ar fi, dacă e sănătos copilul, noi vom fi fericiți”.

 

 

Citeste si...  La fel de sexy! Anna Lesko s-a întors pe scenă