Anda Adam le-a transmis lui Victor Slav şi Biancăi Drăguşanu: „Puteau să mă invite la nuntă”

anda_23418500

Anda Adam a vrut ca sentimentele sale legate de apropiata căsătorie religioasă a lui Victor Slav şi a Biancăi Drăguşanu să fie clare. Vedeta a explicat că este, înainte de toate, un om bun şi le-a transmis celor doi un mesaj:

„Nu am mai vorbit cu Victor. Am luat-o pe drumuri diferite şi fiecare îşi vede de drumul lui. Le urez „Casă de piatră”. Dacă el este fericit eu sunt bucuroasă pentru el. Au fost 6 ani frumoşi şi dacă am pus punct consider că trebuie să rămânem în relaţii civilizate. Oricum, puteau să mă invite la nuntă. Eu sunt un om bun înainte de toate şi am o inteligenţă uşor peste medie. Asta înseamnă că pentru mine e important ca oamenii să facă ce simt, să se iubească, să zâmbească în fiecare zi. Dacă el zâmbeşte, eu sunt fericită pentru el. Jur! Eu le urez să fie fericiţi. Bianca sper să fii cea mai frumoasă mireasă şi sper să fie cea mai frumoasă zi din viaţa ta”, a declarat Anda Adam pentru o emisiune TV.

1237110_618949014824767_1851979845_n

Impresioantă de mesajul Andei, Bianca a spus că o consideră pe fosta iubită a lui Victor Slav „elegantă”. „Anda Adam este o femeie plină de eleganţă. Dacă are timp şi doreşte o invit şi o aşteptăm cu drag la nunta noastră”, a spus Bianca Drăguşanu. (I.G.)

 

Citeste si...  Veste mare! Principele Nicolae se pregătește de cununia religioasă