Anda Adam și soțul ei, Sorin Niculescu au avut mari emoții în acest week-end pentru că și-au botezat fetița. Aceștia i-au avut ca nași pe cântărețul George și soția lui, Ramona Prodea.

La botez, Anda Adam a trecut peste ritualuri și nu s-a despărțit nici o clipă de micuța Evelin. Deși trebuia ca aceasta să fie adusă la biserică de nași și ținută tot de aceștia, Anda nu a vrut sub nici o formă să se despartă de fiica ei.
Conform obiceiurilor nașa este cea care aduce bebelușul nebotezat la biserică și îl da înapoi mamei abia după ce este creștinat, Anda nu a ținut cont de tradiții. Așa se face că finuța și nașii și-au dat întâlinire la biserică.

Citeste si...  Îl recunoaşteţi pe... James Brown, care vine pe scena de la "Te cunosc de undeva"?!

Mai mult, Anda Adam a întârziat botezul destul de mult. Deși slujba era programată în jurul orei 16:00, Anda a motivat că au întârziat pe motiv că le-a luat mai bine de două ceasuri ca să se pregătească.
”Am vrut să fiu perfectă. Evelin a fost foarte cuminte, sper să fie la fel”, a spus Anda înainte să intre în biserică.
Micuța Evelin a stat în brațe la nașul doar cât a ținut preotul slujba. Imediat după ce a fost creștinată, Anda a luat-o înapoi în brațe și au plecat în grabă spre restaurantul unde se va ține petrecerea.
Foto credit: Libertatea