Alina Gorghiu, copreşedintele PNL a spus că liberalii se vor opune, în Biroul Permanent, interzicerii filmării votului cu bile. Conform acesteia, este o activitate cât se poate de normală ce se vrea a fi interzisă.

”Luni, la Cameră, se discută, în Biroul Permanent, interzicerea filmatului votului cu bile. Înţeleg de la colegii mei că aşa se va întâmpla. Şi vreau să vă spun că ne întoarcem la platforma cu care PSD ne-a obişnuit de 26 de ani. De fapt la platforma partidului, care înainte de ’89 reuşea să cucerească minţile multor oameni din România. Nu e o glumă. Vorbim de interzicerea, în România, a unei activităţi cât se poate de normale, făcute de presă, şi anume aceea de monitorizare a activităţii şi a votului parlamentarilor din România”, a spus Gorghiu.

Citeste si...
Temerile liberalilor si ce procent ar obţine Emil Boc la alegerile locale

„Este momentul să mă delimitez foarte ferm, eu şi Partidul Naţional Liberal, de genul acesta de practici”, a mai spus Alina Gorghiu, care a precizat că liberalii se vor opune acestui proiect, dar majoritatea în Parlament este deţinută de PSD, UNPR şi ALDE.