Alexandru Faur, bărbatul pentru care mai multe vedete au făcut apel în mediul online, a murit joi, 2 mai. În vârstă de 40 de ani, el ar fi contactat recent salmonella după ce a mâncat tartar de somon. Totuși, cauza oficială a morții nu este cunoscută.

Numele lui Alexandru Faur a apărut şi într-un dosar penal al Elenei Udrea.

În 2015, presa scria că Alexandru Faur este „salvatorul financiar al Elenei Udrea”, deoarece acesta preluase, în baza unui contract de novaţie, creditul de peste 3 milioane de euro pe care Udrea îl avea la BRD.

Nu se ştie exact de unde dispunea Faur de bani, deoarece la vremea respectivă bărbatul figura ca vânzător într-un magazin de pe Calea Victoriei, care i-ar fi aparţinut soţiei lui Puiu Popoviciu.

Citeste si...  Liviu Dragnea: ”Nu am nicio legătură cu controlul ANAF la Rise Project”

Alex Faur fusese internat în stare gravă la un spital din București, săptămâna trecută, potrivit Digi24.ro. Deocamdată, nu este clar de ce boală suferea omul de afaceri român. Unele surse susțin că Alex Faur ar fi avut leucemie, motiv pentru care vedetele făcuseră un apel pentru ca oamenii să doneze sânge pentru salvarea lui. Însă există și informații potrivit cărora omul de afaceri s-ar fi îmbolnăvit de salmonella și a murit din cauza unor complicații ulterioare.

Mai multe personalități autohtone, printre care se numără Delia, designerul Cătălin Botezatu și Ana Morodan, au distribuit pe Facebook și Instagram un mesaj, în urmă cu câteva zile, în care îi rugau pe fanii lor să meargă să doneze sânge pentru Alex Faur.