Situația la Dinamo a escaladat periculos, după ce un bodyguard al lui Pablo Cortacero l-a lovit pe Alexandru Anghel, membru în programul DDB.

Episodul violent a avut loc la hotelul Rin, din București, imediat după ce Cortacero a făcut o mișcare ”machiavelică” la Adunarea Generală a Acționarilor (AGA), asigurându-și practic controlul total asupra clubului Dinamo.

Reacție de la DDB după bătaia de la Rin: ”S-a terminat totul!”
Alexandru Anghel a fost pus la pământ de bodyguarzi, iar Poliția și Salvarea, precum și câteva dube ale Jandarmeriei au ajuns la fața locului pentru a ține situația sub control. ”Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi. Te rog, nu vreau să vorbesc”, a declarat Alexandru Anghel, după incident.

Andrei Gerea (52 de ani), fost ministru și membru în programul DDB, a intervenit la Digi Sport Special, imediat cum a aflat despre scandalul de la Rin.

”Să ajungi să agresezi un fan al clubului? Au trecut de o linie roșie. Acești oameni nu mai au ce căuta la Dinamo. În momentul în care un bodyguard al lui Cortacero a lovit acel fan, s-a terminat totul. I-o fi zgâriat timpanul acel suporter, de asta s-a întâmplat totul, nu?!

Ne pot agresa bodyguarzii pe stradă pentru că ne spunem părerea? Îi era viața pusă în pericol lui Cortacero? Băieții aceia cu mușchi și creier puțin au lovit un acționar al clubului, n-au fost instruiți”, a ”tunat” Gerea.

Andrei Gerea: ”Cortacero e un golan din Spania!”
Membrul DDB a continuat discursul dur față de omul de afaceri din Granada și gașca acestuia.

”Am înțeles că acești impostori care sunt acționari la Dinamo au anunțat că au trimis deja niște milioane de euro, de săptămâna trecută. E limpede, banii n-au ajuns. Această mărire de capital a fost făcută pe vorbe. Jucătorii pleacă, au anunțat deja. După revelion, la revedere!

De ce, că se joacă de acționarul acest nesimțit (n.r. – Cortacero)? E un golan din Spania, să se întoarcă de unde a venit. Să predea acțiunile, să spună ce bani a dat, de unde i-a avut. Să-și ia banii înapoi și să plece. Trebuie să plătească legal pentru tot ce a făcut, pentru înșelăciune”, a adăugat Andrei Gerea.

Pablo Cortacero a preluat controlul total la Dinamo: mișcarea ”machiavelică” prin care s-a asigurat
Cortacero a propus mărirea capitalului social cu 5 milioane de euro, plan care a fost aprobat. Totodată, omul de afaceri din Granada a explicat că 6,5 milioane de euro, bani pe care el i-a trimis, sunt blocați de către Agenția de Spălare a Banilor din Anglia.

Spaniolul l-a scos din Consiliul de Administrație (CA) pe Cornel Țălnar. De asemenea, el a mărit numărul de membri din CA, de la cinci la șapte. Trei membri au fost introduși azi de Cortacero, toți trei iberici și toți trei apropiați de omul de afaceri andaluz.

Tot în AGA, Cortacero a impus ca viitoarele ședințe să se poată desfășura online, astfel încât să nu fie nevoit să vină la București, unde ar putea da din nou ochii cu fanii din Ștefan cel Mare. Fani care, după deciziile luate azi, sunt în pericol să fie scoși din calcule.

Aprobarea planului de mărire a capitalului social al lui Dinamo cu 5 milioane de euro, obţinută astăzi în AGA, atrage obligativitatea acţionarilor mai mici să participe cu o sumă proporţională acţiunilor deţinute. Astfel, DDB ar trebui să achite 1,2 milioane de euro pentru cele 20 de procente pe care le are.


Citeste si...
Pablo Cortacero a preluat echipa din Diamo București