Petrecerea dinaintea oricarei nunti anticipeaza multa distractie. Si pentru ca in zilele noastre nu mai exista practic nicio diferenta intre barbati si femei, ambii avand un statut destul de important in crearea familiei traditionale, cat si in piata muncii, pentru fiecare dintre viitorii miri si viitoarele mirese se pregateste o astfel de petrecere de pomina. Deseori este o petrecere surpriza, un cadou din partea prietenilor si/sau a rudelor. Insa tot mai multe cupluri aleg in ultima vreme sa aiba o seara memorabila inainte de a intra cu dreptul in viata de familie, alaturi de partenerul visurilor.

Cum arata petrecerea burlacilor si petrecerea burlacitelor

Cum arata petrecerea burlacilor si petrecerea burlacitelor

Petrecerea inaintea unei nunti este pregatita in detaliu. Sunt petreceri de la cele mai simple, pana la cele la mai ample, prin care se memoreaza inca o data viata de singuratic(a). De la petrecere nu lipsesc protagonistii principali, mireasa si mirele, fiecare pe cont propriu. Cu alte cuvinte cei doi participa in mode separat la propria petrecere, ochii intalnindu-se abia a doua zi, cand are loc ceremonia oficiala.

Domnisoarele pun accentul la o asemenea petrecere pe tinutele matasoase si chiar si personalizate. Alaturi de mirese petrec si domnisoarele de onoare, o parte dintre rudele apropiate (sora, fiica) si/sau prietenele de suflet. Cele mai multe domnisoare aleg sa-si organizeze petrecerea si s-o sarbatoreasca acasa, intr-un cadru destul de intim.

Domnii deopotriva le ofera libertate fetelor pentru a se distra pe cinste, timp in care fie la randul lor merg printre prieteni, fie apeleaza la diferite localuri de distractie, cluburi sau petreceri private in saloanele prestigioase.

La petrecerea burlacelor si burlacitelor se asteapta si elemente ceva mai aparte, precum este cazul animatorilor si animatoarelor care incing atmosfera prin dansuri si jocuri.

Citeste si...  De ce e bine sa bei in fiecare dimineata apa calduta cu miere si lamaie!

Printre cele mai populare activitati ce pot fi derulate intr-o astfel de seara se numara jocurile de carti, table sau sah, in principal jocuri animate de distractie din care nu vor lipsi provocarile, bautura si muzica buna. Este o noapte memmorabila care este imortalizata in cadre speciale de catre toti cei prezenti si in acelasi timp se transforma intr-un moment memorabil pentru intreaga viata.

Petrecerea poate continua chiar si in dimineata celei de-a doua zile, retraind alaturi de partenerii de distractie tot fastul si toata distractia avuta. Principalul motiv pentru care nimeni nu ar trebui sa omita petrecerea burlacilor si/sau a burlacitelor este pentru rolul benefic pe care o astfel de petrecere il au asupra viitorilor miri. Nunta la Buftea Events este un eveniment special, insa pregatirile si timpul care se scurge cu repeziciune tinde sa aduca stres in viata mirilor. O astfel de petrecere detensioneaza situatia si inlatura o parte din emotiile si agitatia acumulata pe parcursul anilor de pregatire pentru nunta, cat si stresul de pe ultima suta de metri. Astfel, viitorii miri au certitudinea ca printr-un astfel de ritual se incheie o perioada agitata si obositoare din viata lor, urmand sa ia parte la un eveniment minunat, pe care l-au asteptat cu ardoare.

 

Fie ca este o nunta, un botez sau orice eveniment de o importanta deosebita, petrecerile transforma un cadru serios intr-o experienta relaxanta si memorabila.