Uite ce mesaj lipicios i-a transmis lui Speak!

Adelina 5

Adelina Pestritu este indragostita lulea si nu se fereste sa recunoasca acest lucru. Dupa ce joi noapte a recunoscut ca il iubeste pe Speak, prezentatoarea TV a tinut sa ii trimita vineri noului ei iubit un mesaj cat se poate de… zemos!

Surprinsi impreuna de paparazzii, Adelina si Speak nu se mai ascund. Fosta sotie a lui Liviu Varciu si-a luat inima in dinti si a recunoscut relatia, marturisind totodata ca este indragostita nebuneste de tanarul DJ.

Adelina

Si nu a exagerat catusi de putin, daca tinem cont de comportamentul ei de a doua zi. Asfel, vineri, bruneta s-a trezit cu noul ei iubit in cap, tinand sa ii transmita un mesaj, prin intermediul platformei de socializare Facebook.

Este vorba de un sarut plin de ruj, alaturi de un „smiley face” cu doua buze rosii. Iar fanii s-au ingramadit sa o felicite pentru noua ei relatie.

Adelina 8

„Felicitari daca este adevarat! tu sa fii fericita, frumoaso”, „Multa fericire iti urez”, „Na ca te-au prins paparazzii cu noul tau iubit Speak” – au scris prietenii virtuali.

Ce-i drept, au existat si comentarii ceva mai impertinente. „Sa-ti mananc buzele si toata…”, i-a transmis un admirator, fara a primi insa vreun raspuns din partea Adelinei.

In ciuda faptului ca are o noua relatie, gurile rele spun ca Adelina Pestritu inca mai sufera dupa fostul ei sot, Liviu Varciu. Ce-i drept, aceste speculatii au fost amplificate si de comportamentul brunetei dupa aflarea vestii ca prezentatorul TV s-a cuplat cu Ilinca Vandici, ramanand asadar de vazut daca expresia „cui pe cui scoate” se va aplica sau nu si in cazul ei.

Citeste si...
Gestul unei educatoare a bulversat toată Rusia!