Dacă aveți timp să mai citiți puțină istorie: într-un război sunt cel puțin două părți beligerante, în care una face ceva și cealaltă face ceva. Eu nu fac nimic împotriva doamnei Firea., susține că el nu are un „război” cu Gabriela Firea.

S-a discutat foarte mult despre situaţia de la Ilfov, pentru că acolo s-a întâmplat ceva de neimaginat – toţi parlamentarii PSD şi-au dat demisia în bloc. Doamna Firea a spus că nu a ştiut de asta. Parlamentarii respectivi au relatat că nu intenţionau acest lucru, dar că li s-a cerut să demisioneze”, a declarat Dragnea, după CEX-ul PSD.

Liviu Dragnea a spus că despre situaţia de la PSD Bucureşti a trebuit să se discute după demisia Gabrielei Firea.

Citeste si...
Dragnea, atacat de doi deputați după excluderea lui Țuțuianu

El a precizat că s-a propus să i se retragă sprijin politic pentru Gabriela Firea din funcţia de vicepreşedinte, dar că el nu a supus la vot, însă ulterios Firea a anunţat că doreşte să-şi dea demisia şi din această funcţie.

”Am discutat ca aceste dispute fără fundamente reale, serioase să înceteze. (…) Eu în continuare sper ca ceea ce s-a spus în interior aceste şedinţe să fie lucruri spuse cu bună credinţă şi cu sinceritate. De asemenea, îmi doresc foarte mult ca anumite zvonuri pe care le-am auzit în presă – să pună alţi parlamentari să semneze nişte demisii în alb – să fie pure speculaţii”, a mai spus liderul PSD.