Ministerul Afacerilor Externe confirmă că opt români au murit într-un accident rutier produs în Spania, după ce microbuzul în care se aflau aceştia a intrat în coliziune cu un TIR, MAE precizând că este posibil să existe şi o a noua victimă.

accident_spania_2_78573700

MAE a precizat, miercuri dimineaţă, la solicitarea MEDIAFAX, că s-a finalizat procedura de identificare a 8 cetăţeni români decedaţi în accidentul care a avut loc pe autostrada AP-7m în apropiere de localitatea Granja de Romamora, provincia Alicante din Spania.

Identificarea s-a realizat pe baza informaţiilor oferite de rude şi în urma verificărilor făcute la Aeroportul din Valencia, de unde cetăţenii români urmau să ia zborul Wizzair din data de 22 iulie 2014, de la ora 21.40, cu destinaţia România.

În acest scop o echipă consulară de la Castellon și una formată din atașați de interne ai Ambasadei României la Madrid s-a deplasat de urgență la fața locului şi la morga Tanatorio Siempreviva din Alicante pentru a acorda sprijinul necesar consular în astfel de situații. În prezent continuă procedurile de identificare a celorlalte victime”, a anunţat MAE într-un răspuns adresat Realitatea TV.

Citeste si...
MAE, precizări referitoare la difuzarea documentarului "Vin Românii!", prezentat de Channel 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.