O relatie se bazeaza pe incredere, iar aceasta se dobandeste in timp. Este perfect normal daca vrei sa faci tot felul de lucruri pentru iubitul tau, dar ce te faci cand esti nevoita sa faci totul in locul lui?

6-semne-ca-pentru-iubitul-tau-relatia-voastra-nu-este-una-serioasa--Afla-daca-te-vrea-sau-nu-in-viata-lui-
Adesea, femeile au tendinta sa se lase coplesite de sentimente si sa considere ca unele lucruri sunt perfect normale intr-o relatie. Cu toate acestea, este posibil ca iubitul tau sa fie de alta parere si sa nu ia totul in serios.

Iata 6 semne ca iubitul tau nu considera relatia voastra serioasa:

1. Este mereu ocupat

De fiecare data cand vrei sa il inviti in oras sau sa ii propui sa faceti ceva el gaseste mereu o scuza sa amane intalnirea cu tine, spunand ca are foarte multa treaba sau ca are cateva drumuri de facut. Cu toate acestea, cand el planuieste ceva, tu trebuie sa ii faci mereu pe plac.

2. Niciodata nu te suna inapoi

De fiecare data cand il suni nu se oboseste sa raspunda, nu te suna inapoi si nici nu iti ofera nicio explicatie. In schimb, cand el vrea sa vorbeasca cu tine, trebuie sa-i raspunzi de fiecare data, altfel se enerveaza.

3. Tu esti mereu de vina

Va certati adesea din motive banale, dar el da vina pe tine de fiecare data? Acesta este felul lui de a-ti arata ca nu este multumit de relatia pe care o are cu tine si incearca sa te faca sa crezi ca toate lucrurile nu merg bine doar din cauza ta.

4. Nu reprezinti o prioritate pentru el

Nu obisnuieste sa te puna pe primul plan, din contra, prefera sa iasa cu prietenii in oras sau sa isi rezolve diferite probleme in loc sa isi petreaca timpul cu tine? Poate ca este timpul sa te gandesti daca mai are rost sa fii intr-o relatie cu el.

5. Iti cere sa-i faci tot felul de favoruri

Te suna de fiecare data cand are nevoie de ceva, te roaga sa-i rezolvi anumite probleme sau sa il ajuti cu banalele cumparaturi pentru casa, insa toate aceste lucruri nu ajuta cu nimic relatia voastra. Parca ii esti mai mult sora sau mama, decat iubita.

6. Gaseste mereu motive sa se ia de tine

Indiferent de situatie, iubitul tau gaseste mereu motive sa te critice sau sa te acuze de anumite lucruri. Parca nimic din ce faci nu ii convine, iar relatia voastra nu mai are nicio sansa de supravietuire. Nu trebuie sa iti pierzi timpul cu o astfel de persoana langa tine.

Citeste si...  Portarul de la Arsenal, îndrăgostit lulea de o frumuseţe poloneză