Anticearcănul este un produs indispensabil din trusa cosmetică a fiecărei femei, deoarece ne ajută să ne înfrumusețăm aspectul, redând prospețimea și luminozitatea naturală.

În prezent, există o mare varietate de produse, cu toate acestea, trebuie să țineți cont de tipul și nuanța pielii pentru a alege anticearcănul potrivit. Respectați următoarele sfaturi și bucurați-vă de avantajele acestui produs cosmetic:

Nuanță: Rolul anticearcănului este de a acoperi cearcănele și zonele întunecate și proeminente care se formează sub ochi. Deci, primul lucru pe care ar trebui să-l identificați este culoarea cearcănelor.

Dacă cearcănele sunt de culoare violet, ar trebui să le acoperiți cu un anticearcăn bej, în timp ce cele verzui trebuie acoperite cu o bază roz. Amintiți-vă că nuanța produsului ar trebui să fie foarte asemănătoare cu cea a pielii voastre, fiindcă, în caz contrar, le veți evidenția și mai tare.

Textură: Dacă cearcănele sunt accentuate, cel mai bine este să cumpărați un anticearcăm cu consistență cremoasă, tip baton sau cremă. Dacă aveți linii de expresie mai pronuntate, alegeți-le pe cele lichide. Aplicați cu o pensulă sau cu degetele, uniformizând cu grijă produsul pe piele.

Ingrediente: Alegeți un anticearcăm hipoalergenic pentru a preveni efectele secundare. Există câteva produse care conțin ingrediente ce ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, cum ar fi uleiul de jojoba, elastinolul, vitaminele și cafeina.

Încercați-l: Amintiți-vă că anticearcănul ar trebui să fie similar cu nuanța pielii voastre, așa că încercați o cantitate mică  pe zonele cu probleme. În acest fel veți vedea dacă vă este potrivit iar rezultatul este cel dorit.

Durata: Câteva anticearcăne au o durată scurtă, adica pielea le absoarbe atât de repede încât acoperă cearcănele doar pentru câteva ore. Așadar, căutați anticearcăne care se potrivesc cu tipul vostru de piele și care au un efect prelungit.

Aplicați-l și bucurați-vă de o privire de invidiat

Decongestionare: Puneti comprese reci peste ochi timp de 10 minute. Acestea vor reduce inflamațiile de sub ochi și mărimea vaselor de sânge din zonă.

Citeste si...  Depresia nu e un moft

Curățare: Clătiți tenul, uscați-l și aplicați o cremă pentru ochi.

Pre-bază: Aplicați puțină bază de machiaj în jurul ochilor, pentru a vă ajuta să îmbunătățiți aspectul anticearcănului.

Corector de ochi: Aplicați câteva puncte mici de anticearcăn și întindeți-l cu o pensulă sau cu degetele.

Acoperire maximă: Acoperiți anticearcănul cu pudră translucidă pentru a-l fixa.

Nu uitați să utilizați doar cantitatea necesară de anticearcăn pentru a elimina efectul nenatural și pentru a nu accentua cearcănele.

Vă recomandăm să respectați aceste sfaturi după ce vă achiziționați produsul potrivit. Îl puteți alege cu ușurință de pe redvelvet.ro, magazinul online al companiei Red Velvet, care pune la dispoziția clienților săi doar produse cosmetice originale de la branduri precum Dermacol, NYX, Technic, Max Factor, Sleek etc.

Aici găsiți și fond de ten, luminator, fard de ochi, ruj lichid, rimel, palete machiaj etc. În ceea ce privește anticearcănul, puteți opta pentru unul dintre tipurile de mai jos. 

Anticearcăn Golden Rose High Definition

Un anticearcăn HD, ce conține pigmenți care redau pielii un efect de difuzare a luminii. Are rolul de a acoperi cearcănele, petele și imperfecțiunile tenului, conferind un look uniform si fresh.

Anticearcăn lichid Bourjois Healthy Mix Fruit Dark Radiance

Un anticearcăn ce are rolul de a acoperi cearcănele, petele și imperfecțiunile tenului, conferind un look uniform și fresh.  Rezistă până la 24 ore. Este un produs potrivit pentru un subton al pielii mai închis.

Baton corector Bourjois 72 Rose Beige

Un corector cu o textură cremoasă, ce acoperă perfect cearcănele, petele sau imperfecțiunile pielii.

Conține pigmenți fotocromatici ce au rolul de a reflecta și difuza lumina, conferind pielii un look fresh.

Vârful batonului este special creat pentru a vă pemite să-l aplicați precis. Este un produs potrivit pentru un subton al pielii roze.

Spor la cumpărături!