International

GAMBINO: ORGANIZATIA DE PSIHOPATI A STATULUI ISLAMIC SA STEA CUMINTE!

Giovanni Gambino, fiul sefului clanului Gambino din New York, sfatuieste ISIS sa stea departe de metropola americana, altfel jihadistii vor avea de a face cu mafia siciliana.

giovanni-gambino

„Lumea este periculoasa in ziua de astazi, dar oamenii care locuiesc in cartierele din New York care au conexiuni cu sicilienii, ar trebui sa se simta in siguranta. Noi ne asiguram ca prietenii si membrii familiilor noastre sunt protejati de extremisti si teroristi, in special de organizatia de psihopati care isi spune Statul Islamic”, a declarat fiul boss-ului mafiot.

El a spus ca ISIS se teme de mafia siciliana, acesta fiind motivul pentru care jihadistii nu au atacat Sicilia si nici macar nu si-au infiintat celule pe insula italiana. Gambino si-a manifestat speranta ca de acum oamenii vor avea o alta parere despre mafie.

„Mafia are o reputatie proasta, dar mare parte din aceasta este nemeritata. Ca in viata, sunt lucruri bune si lucruri urate. Ascensiunea terorismului global ofera mafiei sansa de a-si arata partea buna”, a mai declarat Gambino.

blank