Showbiz, Stiri

Zvonuri! Andreea Marin şi Ramona Bădescu, date afară de la televiziunea naţională?

Oficialii TVR: „Decizia o vom lua în ianuarie”

Andreea M

O informatie a facut ieri mare valva in presa: Andreea Marin si Ramona Badescu ar fi pe farasul TVR, conducerea institutiei luand decizia de a se debarasa de cele doua vedete, date fiind audientele modeste pe care acestea le-au obtinut cu show-urile pe care le prezinta.

Surse oficiale din cadrul TVR au declarat în presa mondenă: „La final de an, conducerea TVR va analiza toate noile producţii din grilele de programe ale posturilor TVR, producţii lansate în toamna 2013. În urma acestor analize vor fi luate deciziile de continuare sau oprire a respectivelor emisiuni din grilele TVR 1 sau TVR 2. Prin urmare, vom decide in ianuarie ce se pastreaza in grila si ce nu”.

Ramona B

Ca atare, este foarte posibil sa ne trezim ca, in urma „analizelor”, emisiunile cu o audienta modesta sa dispara de pe post, asa ca soarta celor doua dive este indoielnica.

Andreea Marin, iritată de zvonurile din piaţă, a „ripostat” pe pagina ei de Facebook. „Dragii mei, zvonurile pe care le vedeti in anumite publicatii cu privire la emisiunea noastra sunt nefondate si incearca o manipulare ieftina cu miros de politica (la fel de ieftina si ea:)). Deranjam, e adevarat, pentru ca am crescut rapid, neasteptat si am retrezit dorinta telespectatorilor de a vedea oameni adevarati si televiziune de calitate, nu barfe, scandaluri si artificii de imagine. Si asta pornind, practic, de la zero pe o piata concurentiala acerba. Nu va lasati pacaliti si nu va faceti griji. Oamenii de valoare nu pot fi stersi cu buretele. Pentru ca ei chiar conteaza”, a scris Andreea Marin.

blank