Showbiz

ZSOLT STIE? NICOLETA LUCIU MAI VREA INCA UN COPIL!

 

Nicoleta Luciu a implinit, pe 12 septembrie, 35 de ani. Deci, un bun prilej sa se lase cu urari de „La multi ani!” si cadouri din partea rudelor si a prietenilor, si cu o masa la un restaurant spaniol, din partea ei. Vedeta „Pro” si-a pastrat frumusetea si farmecul, chiar daca anii se aduna in contul ei. In plus, gurile rele spun ca Nicoleta a pus kilograme in pus, ca e plinuta pe ici, pe colo, prin locurile esentiale…

Nicoleta-LuciuAcum e acum! Nicoleta Luciu a spus ca-si mai doreste un copil, in pofida varstei si a faptului ca are mai are in curte inca patru, cu nemele romanesti de Zsolt jr, si tripletii Kim, Karoly si Kevin.

Nu facem vreo conexiune si nici nu incercam sa ne dam cu parerea, dar putem sa spunem ce soptesc unii pe la colturi. Cica, Nicoleta s-a ingrasat ca ar fi insarcinata!

„Mă simt foarte bine, anii zboară asa repede, dar eu nu ii simt, imi place sa copilaresc, mai ales acum că ai mei copii cresc. Asa că nu imi simt vârsta. Imi doresc sa traiesc fiecare clipa din viaţa mea la intensitate maxima alaturi de cei dragi. Nu spun nu, inca unui copil”, a declarat fericita Nicoleta Luciu.

 

 

 

blank