Featured, Life

Zone erogene la barbati. Cele mai sensibile puncte ale placerii

Barbatii au sensibilitatile lor cand vine vorba de sex. Femeile care stiu hartile erogene ale acestora vor fi foarte apreciate de partenerii lor si au sanse mai mari pentru a avea o relatie solida si armonioasa. Stimulate cu tandrete si cu pasiune, zonele fierbinti le pot provoca barbatilor orgasme intense, ceea ce ulterior se va vedea in reactiile lor la adresa partenerelor.

Cu toate ca barbatii nu au nevoie de foarte multe elemente pentru a se excita si pentru a fi gata de actiune, o femeie priceputa in pat stie ca daca stimuleaza anumite zone inainte de actul sexual, rezultatul final va fi peste asteptari. Astfel, ambii parteneri vor avea de castigat, asa ca atentie la analiza sexologilor. Capul penisului este cu siguranta cea mai erogena zona a barbatului. Multe femei cunosc acest amanunt, dar uneori nu insista suficient incat sa-si faca partenerii sa vibreze de placere. Aceasta zona trebuie stimulata cu delicatete si incet, fara nicio graba.

Este prima regula cu toate ca sunt multe tehnici care storc gemete de placere din partea barbatilor atinsi in aceasta zona. Totul depinde de imaginatia femeii, care trebuie sa fie cat mai creativa si sa urmareasca atenta reactiile celui de care are grija. Testiculele sunt pe locul doi in topul celor mai erogene zone ale barbatilor. Atinse usor, puternic sau de abia mangaiate, „bilutele” reprezinta un factor important care contribuie la intensificarea excitatiei unui barbat.

Daca se merge mai departe si femeia saruta aceasta zona, extazul lui este garantat. Pentru a avea efect maxim, o femeie trebuie sa stie ca varful penisului si testiculele sunt poate la fel de sensibile cum este clitorisul. Daca tine cont de acest aspect, ea ii poate fideliza iubirea. Urmatoarele zone ale placerii pe harta erogena a unui barbat sunt perineul (n.r. – situat intre anus si baza scrotului), linia vizibila care separa testiculele, gatul, urechile, abdomenul, sfarcurile, fundul si zona interioara a pulpelor.

blank