Actualitate, Stiri

Ziua Internaţională a Tinerilor

Standuri de prezentare a diverselor ţări, muzica tradiţională şi reţetele culinare specifice, precum şi un concert de zile mari.

ziua tineretuluiAcestea sunt numai câteva din surprizele cu care sunt aşteptaţi bucureştenii care vor aniversa luni, 12 august, de la ora 16.00, Ziua Internaţională a Tinerilor organizată de Parlamentul Local al Tinerilor Sector 2 la Primăria Sectorului 2.
Vizitatori de toate vârstele vor avea posibilitatea să se plimbe pe faimosul Champs Elysee sau pe impunătorul zid chinezesc, să viziteze piramidele egiptene, să se întâlnească cu puternici samurai japonezi, iar, după atâta drum, să savureze o porţie de paste şi un pahar de Sangria.

În faţa Primăriei Sectorului 2 în standurile special amenajate pentru acest eveniment se vor prezenta obiceiurile, tradiţiile şi muzica unor ţări din întreaga lume şi, spre deliciul gurmanzilor, se vor face schimburi de reţete culinare ale unor bunătăţi specifice zonelor geografice prezentate.

Sub genericul “Sunt tânăr şi vreau” se va derula o campanie de strângere a mesajelor scrise de tinerii prezenţi la eveniment, mesaje prin care aceştia îşi vor transmite gândurile, opiniile şi aşteptările lor de la viaţă, iar toate acestea vor fi făcute publice prin postarea lor pe panouri în Parcul Obor.

Sărbătoarea Zilei Internaţională a Tinerilor se va încheia cu un superb concert de muzică la care vor participe cunoscuţi interpreţi din şcolile din sectorul 2.

Data de 12 august a fost declarată Ziua Internaţională a Tinerilor de către Adunarea Generală a ONU în 1999 şi se sărbătoreşte în fiecare an prin organizarea de diverse activităţi publice, de informare asupra drepturilor şi responsabilităţilor tinerilor.

 

blank