Zici că i-a lovit molima 26 de primari liberali se spune că boala nu alege, iată că de data aceasta afecţiunile s-au orientat strict către primarii PNL Timiş, lovind „drept la ţintă”, aşa cum spune şi sloganul partidului, scrie presa locală.

26 de primari liberali nu au putut participa la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, majoritatea invocând motive de boală.Din fericire pentru electoratul liberal, epidemia a fost de scurtă durată, cam cât lansarea de sâmbătă, astfel că majoritatea au revenit astăzi la lucru, cu o incomensurabilă poftă de a obţine un scor bun pentru partid în 26 mai.

Zici că i-a lovit molima. 26 de primari liberali, din Timiş, se declară bolnavi

Este şi cazul primarului din Deta, Petru Roman, care sâmbătă a fost bolnav, dar acum şi-a revenit complet şi promite un scor fantastic pentru PNL la Deta.

„Nu am putut veni, pentru că am fost bolnav. Şi ceilalţi colegi primari au avut motive obiective. Mi-a plăcut discursul domnului Vasile Blaga, a fost cel mai ancorat în realitate. Nu o să precupeţim nici un efort în campanie şi sunt convins că PNL va avea un scor foarte bun la Deta, poate chiar dublu faţă de cel înregistrat la alegerile trecute, când rezultatul a fost de 10-15 la sută”, a declarat Petru Roman.