Showbiz

ZAVORANCA: MARIOARA A FOST UCISA, PENTRU BANI!

oana-zavoranu-proces-vrajitoare-18276274Oana Zavoranu se plictiseste. Si cum sta ea asa, plictisita, se gandeste ca n-ar fi rau sa mai iasa pe sticla cu o „duda”, ceva, sa n-o uite lumea. Ca e si-un proverb romanesc: ochii care nu se vad se… umplu de praf! Si ce poate fi mai trist pe lume pentru un artist decat sa fii gasit in casa, teapan, uitat si cu praful pe tine de 10 cm.

Deci, „Zavo” l-a sunat pe bunul ei prieten Capatos si i-a spus ca are o dezvaluire senzationala, soc, „breching nius”, smechera, tare, misto, nedezvaluita altora, cum ar veni exclusivitate. Capatos cand a auzit, n-a stat pe ganduri, a taiat de pe lista pe ceilalti invitati banali si a scris mare: „Oana Zavoranu-mega bomba zilei!!!!”

Revenim la ceas de seara, sa va zicem despre frumoasa emisiune a stimabilului Capatos. Cum a intrat in platou, prezentatorul emisiunii a venit si el cu o poveste care-ti ingheta inima de frica si suspans, pe fundal auzindu-se scrasnetul de viori din muzica lui Berbard Herrman, in filmul Psyho. Citat din Capatos, cu ghilimele: „Cineva a luat legatura cu Marioara (mama Oanei) si ea nu stie ca a murit… un parapsiholog!” Va asteptati ca Oana sa se blocheze cand aude una ca asta?! Ntz, ea a zis calma: „Las ca o anuntam noi!”, fara a face si precizarea cum, la telefon, mail, scrisoare…

Tot in cadrul aceleiasi emisiuni, Oana Zavoranu a declarat ca mama ei a fost ucisa pentru bani. Cand a murit Vadim, deasemenea, Querida a zis ca Tribunul a fost ucis, probabil ca era sarac. Cum ar veni, nu mai moare nimeni de moarte naturala, toti sfarsesc ucisi. Asa o fi, ca lumea e cam rea si dusmanoasa, maica, nu vedeti cate se intampla la televizor!

                                                                                                          THE END

blank
blank