International, Stiri

Yoko Ono spune adevarul despre despartirea celor de la Beatles

Yoko Ono spune adevarul despre despartirea celor de la Beatles

blankTrupa The Beatles a avut un impact extraordinar de puternic asupra lumii, hiturile lor ramand si astazi adevarate icoane culturale. Totusi cei din trupa s-au despartit si au pus punct acelei frumoase colaborari, fiecare axandu-se pe alte domenii. 

Acum Yoko Yono, la multi ani dupa moartea lui Jhon Lennon, iese si face declaratii surprinzatoare legat de adevaratul motiv al despartirii trupei. 

”Baietii de la The Beatles incepeau sa isi manifeste din ce in ce mai mult independenta. Fiecare dintre ei devenea tot mai autonom. De fapt, John, nu a fost primul care si-a manifestat intentia de a parasi trupa. Intr-o noapte, Ringo a venit la noi si ne-a spus ca vrea sa plece. A urmat, in alta noapte, si Maureen. Urmatorul care a recunoscut ca vrea sa plece din trupa a fost George si abia apoi John. Singurul care a vrut sa tina Beatles unita a fost Paul (Paul McCartney – n.r.). Insa ceilalti trei au interpretat ca Paul doreste sa tina trupa unita si sa o transforme in propria trupa. Adica nu ar mai fi fost The Beatles, ci trupa lui Paul, ceea ce nu le-a placut”, a declarat Yoko.

 


blank