Showbiz, Stiri

Xonia, surprinsa in ipostaze extrem de sexy

De curand, Xonia si Adrian Tutu au filmat primul videoclip impreuna, in care joaca rolurile a doi indragostiti. Ceea ce nu a vazut nimeni a fost, insa, faptul ca blonda “s-a incins” cam tare la filmari. Noi am surprins-o intr-o ipostaza… erotica!

Soare si muzica. Asa poate fi descrisa ziua in care Xonia si Adrian Tutu, primul castigator de la “Romanii au Talent” au filmat videoclipul piesei “Averi de sentimente”.

In imagini, cei doi joaca un cuplu de indragostiti si, dupa cum stau lucrurile, se pare ca si-au intrat destul de bine in rol. Chiar prea bine, daca tinem cont de faptul ca Xonia si Tutu au ajuns sa se imbratiseze chiar si atunci cand camerele de filmat nu erau pornite.

Nu ar fi exclus ca intre cei doi sa se fi legat o idila, intrucat fotografiile surprinse pe platourile de filmare ii arata in ipostaze destul de tandre. In plus, se pare ca blonda s-a incins destul de tare la filmari, iar dovada stau sfarcurile ei care parca incearca sa strapunga bluza.

S-au sarutat in clip

Ca o dovada in plus a faptului ca intre Xonia si Adrian Tutu exista un foc care arde mocnit, sta si sarutul dintre ei, de la finalul videoclipului. Momentul este incarcat de pasiune si, oricine l-a vazut, poate confirma acest lucru.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Y8duIf6QR7U]