Xonia
Actualitate

Xonia încearcă să demonstreze că e nevinovată, după ce a fost prinsă la volan băută și testată pozitiv la cocaină: „Iau calmante, nu pot să dorm. Sunt traumatizată!”

Pe 23 iunie, Xonia a urcat la volan după ce a consumat alcool și a fost testată pozitiv la cocaină, însă cântăreața neagă acuzațiile aduse. Xonia spune că niciodată nu ar putea consuma droguri din cauza unor probleme de sănătate, iar pentru a demonstra că spune adevărul a făcut un set de analize.

Oprită în trafic de polițiștii de la Rutieră, Xonia se afla la volan, deși nu avea dreptul de a șofa pe teritoriul României și după ce a fost testată cu aparatul etilotest, s-a constatat că s-ar fi aflat sub influența alcoolului și a unor substanțe interzise. Xonia neagă acuzațiile.

Xonia

Xonia încearcă să demonstreze că e nevinovată, după ce a fost prinsă la volan băută și testată pozitiv la cocaină
Invitată în emisiunea „La Măruță’ de pe Pro TV, Xonia spune că a consumat un pahar de vin cu șase ore înainte de a urca la volan și că niciodată nu ar consuma droguri.

„Sunt foarte supărată. Nu am fost nici beată, nici drogată. Nu am consumat droguri în viața mea. Am și o problemă de sănătate și nu aș putea să fac asta nici prin absurd. De o săptămână nu pot să mai dorm, iau calmante. Sunt traumatizată de ce s-a scris în presă’, a afirmat Xonia.

Xonia a venit în emisiunea lui Măruță, însoțită de avocata sa.

„I-a ieșit o alcoolemie de 0.25 în aerul expirat. Înseamnă că a băut un pahar cu vin seara, cu șase ore înainte. Dacă știa, nu s-ar mai fi urcat la volan. La testul drog din salivă a ieșit prezență substanță activă cocaină. Jumătate dintre testele făcute de Poliția Română anul trecut au ieșit fals pozitive. Sunt oameni afectați de rezultatele false ale acestor teste’, a explicat avocata Xoniei.

„Nu m-am urcat la volan crezând că o să existe acest rezultat’, a precizat și cântăreața.

În ceea ce privește permisul auto, avocata a precizat: „Ea deține un permis de Australia, care este valabil pe teritoriul României, însă trebuie să obții un permis internațional, pe care ea îl are, dar ea nu l-a avut la ea, nu știa că îi trebuie’.

Xonia și-a făcut analize pentru a demonstra că nu s-a drogat

Citește și  Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu a fost reţinut

Xonia a mers la două clinici private din București unde a efectuat analizele necesare pentru a demonstra că nu a consumat substanțe interzise. Primul set de analize l-a făcut la 7 dimineața, după ce a plecat de la secția de poliție. Cel de al doilea set de analize a fost făcut la ora 18, în aceeași zi.

Rezultatele au arătat că aceasta nu a consumat substanțe interzise. Aștepată, totuși, rezultatele și de la INML.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2′, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României’, se mai arată în comunicat.

blank