Featured, Showbiz

Wow! Iată cum arăta Prințesa Diana în costum de baie

Prințesa Diana, Printesa Inimilor, a fost un adevarat un style icon si reprezinta chiar si acum o sursa de inspiratie pentru pasionatele de moda din lumea intreaga. Cum arata ea insa la plaja?

Cand a invatat regulile nescrise ale tinutelor impuse de Casa Regala, Prințesa Diana a inceput sa le incalce. Ea purta haine mulate, pantaloni si imbraca diferite costume de baie atunci cand voia sa profite de razele soarelui si de valuri pentru a se relaxa.

Nu multi stiu, insa fosta sotie a Printului Charles obisnuia sa mearga pe iahturile prietenilor ei deoarece simtea ca acolo e mai ferita de obiectivele vigilente ale paparazzilor. Avand in vedere cat de celebra era insa, nici acolo nu a scapat de camerele foto.

De-a lungul anilor, angajatii publicatiilor mondene au surprins-o de mai multe ori in costum de baie, asa cum veti vedea in galeria foto de la sfarsitul articolului.

Diana s-a nascut in familia Spencer, care din partea tatalui era descendenta Regelui Charles al II-lea al Angliei. Tatal ei a devenit ulterior Conte, iar Diana a primit titlul de “Lady”.

Diana si-a dorit mult timp sa devina balerina, insa avand 1,80 m inaltime, era prea inalta pentru a face performanta. A urmat un curs de gatit, a lucrat ca instructor de dans, ca educatoare si s-a ocupat de curatenie pentru sora ei, Sarah.

La 20 de ani, printul Charles i-a darut faimosul inel in valoare de 30.000 lire, format din 14 diamante inconjurand un safir. Restul e o poveste rupta parca din filme, care s-a finalizat intr-un mod tragic cand aceasta avea doar 36 de ani.

Foto: Hepta