Featured, Sport

Wow! Iată ce mesaj a publicat Juventus după meciul cu Inter

Bătrâna doamnă” a preluat conducerea în Serie A, după victoria de aseară, de pe “Giuseppe Meazza”. Imediat după meci, Juventus a postat un clip cu un mesaj sugestiv: “OOPS…we did it again” (n.r. “OOPS…am făcut-o din nou”).

Postarea a strâns sute de comentarii, mii de like-uri și a devenit virală. Este considerată de unii dintre fani “cea mai bună postare din toate timpurile”.

https://twitter.com/juventusfc

“Este cea mai bună postare a lui Juventus din tote timpurile”, “E cel mai frumos tweet dintotdeauna”, “În sfârșit, una genială”, “Fantastic!”, “Superb”, au fost doar câteva dintre comentariile userilor.

Inter – Juventus 1-2 | Un punct avans pentru campioană, după 7 etape
Golurile învingătorilor au fost marcate de argentinienii Paolo Dybala (‘4) şi Gonzalo Higuain (’80), în timp ce pentru milanezi a punctat compatriotul acestora Lautaro Martinez, în urma unei lovituri de la 11 m (’18).

“Bătrâna doamnă”, campioana Italiei în ultimele 8 sezoane, a dominat jocul şi, pe lângă cele două goluri marcate, a mai ratat câteva mari ocazii de a înscrie, 3 dintre ele prin starul portughez Cristiano Ronaldo, care a avut o bară şi un gol anulat, pe motiv de ofsaid.

Graţie acestui succes, Juventus a depăşit-o cu un punct în clasament pe Inter, care venea după o serie de 6 victorii consecutive de la debutul sezonului.