Showbiz

Wow ce fustă scurtă are Răduleasca! Se vede tot

Mihaela Radulescu a postat pe contul său de socializare câteva fotografii incendiare. Diva este îmbrăcată într-o fustiţă minusculă, iar în momentul cînd ridică piciorul se poate vedea cu usurinţă părţile intime. Fotografiile au fost însoţite de un text în care explică necesitatea selffie-urilor în cuplurile moderne.

„Mama lor de selfie-uri, ca tare-s bune cand te intreaba barbatul cum arati cand iesi din casa….cu altii:). Noroc ca-s prieteni comuni si buni, ca altfel, sigur fusta era prea scurta:). Bune, proaste, selfie-urile sunt de baza intr-o relatie in care cei doi de se iubesc, dar locuiesc in tari diferite…. Si sunt convinsa ca toti ati descoperit treaba asta, oricat radeati, ca si mine, la inceputurile erei selfie-urilor, de toti si toate care nu ratau nicio oglinda din drum:)). Inca nu pot sa ma abtin sa rad la selfie-urile din baie, cand coltul de wc, firul de tras apa la aceeasi instalatie sau tocul sprijinit pe masina de spalat iti strica orice buna intentie… Ne apropiem fiecare cum putem de cei dragi….
Pentru unii, e de-ajuns sa intinda mana si dau de omul drag …sau deschid ochii si vad lumina din ochii celuilalt…. Pentru noi, astia, care avem altfel de relatii, pozele, selfie-urile, facetime-ul, telefonul, mailul, sunt podurile pe care ni le contruim ca sa umplem distanta dintre un mal si celalalt. Poate ca unii isi fac selfie-uri si din narcisism sau poate din nevoia de a arata ce stiu ei ca au mai apetisant, dar indragostitii lumii isi fac selfie-uri …de dor, de drag, de alint si cu increderea ca cel care le primeste simte….iubirea si…dorinta…… de a fi, cat mai repede, din nou impreuna. Culmea, se intampla mereu, in iubirile care stiu ce vor….”, a scris Mihaela radulescu pe contul sau de socializare.
În două ore de la postare diva strânsese aproximativ 3000 de like-uri şi cîteva sute de comentarii. Printre comentariile primite, se pot remarca aprecieri si laude pentru felul cum arată fiind comparată chiar cu puştoaicele.

blank