Sport

World Cup 2022 vine cu oferte tentante ale caselor de pariuri

A mai rămas foarte puțin timp până la startul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Este o ediție inedită, care va începe în a doua jumătate a lunii noiembrie și se va încheia după mijlocul lunii decembrie. Mai exact, turneul final va debuta pe 20 noiembrie, finala mare având loc pe 18 decembrie.

La Campionatul Mondial vor participa 32 de echipe naționale, câte 4 în fiecare din cele 8 grupe. Primele două din fiecare grupă se califică în optimi. La fel ca la ultimele ediții, nici acum naționala României nu este prezentă. În schimb, în Qatar vor fi prezenți  arbitrul de centru Istvan Kovacs și asistentul Vasile Marinescu.

Fără îndoială, casele de pariuri se vor întrece și la această ediție în oferirea de bonusuri și promoții cât mai atrăgătoare. La unele promoții, participarea pariorilor ar putea fi gratuită. Cel puțin, așa s-a întâmplat la turneele finale trecute.

Casele de pariuri vor veni și cu multe cote Campionatul Mondial 2022, cu oferte variate pentru cel mai important eveniment fotbalistic al anului. Aici ne referim atât la oferta pentru fiecare meci în parte, la cote mărite pentru rezultatul unui meci, cât și la pariuri antepost. Acestea din urmă includ câștigătoarea finală, câștigătoarea unei grupe, golgheterul competiției sau golgheterul unei echipe.

Cei mai îndreptățiți să spere la titlul de golgheter al Campionatului Mondial sunt Neymar (Brazilia), Mbappe, Benzema (Franța), Cristiano Ronaldo (Portugalia), Lionel Messi (Argentina) si Harry Kane (Anglia). În ceea ce privește câștigătoarea turneului final, favorite principale sunt două națiuni sud-americane: Brazilia și Argentina. Pretenții îndreptățite la titlu mai emit Franța, Anglia, Spania și Germania.

La multe case de pariuri licențiate se găsesc deja zeci sau chiar sute de pariuri antepost. Nu e nevoie ca pariorii să aștepte începerea World Cup 2022, ei pot deja paria pe echipele favorite.

De asemenea, tot mai multe case de pariuri online pun la dispoziție opțiuni care permit jucătorilor să parieze mai multe opțiuni diferite pentru același meci (de exemplu, pronostic final, număr de goluri și număr de cornere).

Campionatul Mondial de fotbal este cel mai așteptat eveniment din această perioadă la nivel global. Având în vedere acest lucru și faptul că pariorii vor avea la dispoziție sute de opțiuni de pariere, dar și bonusuri care le vor face cu ochiul, tentația de a plasa zeci sau poate sute de pariuri va fi foarte mare.

De aceea, e bine să ne aducem aminte că nu e bine să depășim bugetul lunar alocat pariurilor și nici să avem multe meciuri pe bilet.

Prudența în pariere ar trebui să fie cuvântul de ordine. Până la urmă, vorbim de un turneu final inedit, cu jucători care vin direct de la echipele de club. Drept urmare, oboseala se poate resimți vădit la unii jucători, acesta fiind unul dintre argumentele pentru care se pot întâmpla multe surprize. Nu uitați de porunca de bază a pariorilor, care rămâne permanent valabilă: nu investiți la pariuri o sumă mai mare decât vă permiteți să pierdeți!