IT&C

WINDOWS 10 MOBILE

După lungi speculaţii legate de momentul în care ne vom putea instala cu toţii Windows 10 Mobile, noul SO a primit în sfârşit o dată de lansare oficială.

windows-10-mobile-lumia-lansar-1170x644

Din momentul în car am început să discutăm despre Windows 10 pentru desktop-uri, foarte mulţi şi-au făcut speranţe legate de o versiune Mobile a aceluiaşi sistem de operare. Lansarea oficială a noului SO nu a făcut decât să stârnească şi mai multe speculaţii. Cel mai recent eveniment Microsoft, din fericire, a reuşit să mai elucideze un pic misterul respectivei lansări.

Primii care vor face tranziţia la noul Windows 10 Mobile vor fi posesorii de terminale Lumia, dar şi aceştia vor avea parte de respectivul update în valuri.

Primii care vor face tranziţia la noul Windows 10 Mobile vor fi posesorii de terminale Lumia, dar şi aceştia vor avea parte de respectivul update în valuri. Astfel, dacă nu veţi face efortul să achiziţionaţi un smartphone preinstalat cu acest sistem de operare, precum Lumia 950 sau Lumia 950 XL, ar fi bine să aveţi măcar un Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 sau Lumia 930.

În teorie, toţi cei care un smartphone Lumia cu Windows Phone 8 / 8.1, ar trebui să poată face tranziţia la Windows 10 Mobile. Momentan nu se ştie însă dacă nu cumva Microsoft va anuţa în mod arbitrat nişte restricţii, afirmând că unele aparate pur şi simplu nu sunt suficient de performante pentru a face faţă valului de funcţii noi.

blank