Showbiz, Stiri

Wilmark a fost dat afară cu doar câteva ore înainte de debutul noului sezon al show-ului „Dansez pentru tine”

Cauza?! Participarea lui Wilmark ca invitat la o emisiune de la Kanal D

willmark

Decizia-şoc a trustului Pro a căzut ca un trăznet nu numai asupra „micuţului” Wilmark, dar şi a juriului şi a lui Ştefan Bănică, unul din apropiaţii fostului jurat.

Se pare că doar cu câteva ore înainte de începerea emisiunii „Dansez pentru tine”, cei din conducerea Pro TV au observat întâmplător un spot publicitar al emisiunii lui Liviu Vârciu de la Kanal D, „Roata norocului”, în care Wilmark a participat, ca invitat.

„Wilmark nu a mai putut sa continue colaborarea cu PRO TV pentru emisiunea „Dansez pentru tine” din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni. Ii multumim lui Wilmark pentru colaborarea din cele 13 sezoane”, au transmis reprezentanţii postului din Pache Protopopescu.

Fostul jurat a fost invitat în emisiunea „Roata norocului” de la Kanal D pentru un caz umanitar, el învârtind roata pentru a ajuta o fetiţă de 7 ani, cu grave probleme de sănătate şi cu o situaţie materială precară. Emisiunea a fost înregistrată şi difuzată vineri la ora 18.00, cu doar două ore şi jumătate înainte de a începe „Dansez pentru tine”.

wilmark

„Am participat în acea emisiune ca simplu invitat, nu am semnat niciun contract cu cei de la Kanal D să mă angajez la ei. Nu credeam că se va ajunge aici. Îmi pare rău că, după atâţia ani, am fost nevoit să părăsesc echipa de la Dansez, ţineam foarte mult la toţi de acolo”, a declarat Wilmark.

O mişcare asemănătoare s-a petrecut anul trecut, când coregraful Cornel Patrichi a fost concediat după 12 sezoane. În octombrie 2012, acesta a fost înlocuit pe ultima sută de metri cu Edi Stancu.

În locul lui Wilmark, în juriu a fost cooptată suspect de repede Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre. Probabil că a fost cea mai rapidă soluţie, însă prin actuala componenţă juriul pare cam dezechilibrat. Din juriu fac parte acum, atâta timp cât nu vor călca pe bec, Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Edi Stancu şi Elwira Petre.

În timpul emisiunii, Ştefan Bănică Jr. a fost singurul care s-a referit la plecare lui Wilmark „Personal, vreau să îi mulţumesc micuţului Will pentru cele 13 sezoane petrecute împreună. Şi… mergem mai departe”, a spus Ştefan Bănică. Aceasta a fost, de altfel, singura referire, în direct, la modificarea de ultima oră apărută în juriul emisiunii “Dansez pentru tine”.

“Eu mă voi ocupa de atitudinea concurenţilor şi cum sunt ei puşi în valoare de către coregrafi”, au fost cuvintele Elwirei Petre, înlocuitoarea lui Wilmark. (I.G.)

 

 

blank