WhatsApp
IT&C

WhatsApp aduce o nouă schimbare importantă pentru toți utilizatorii / Ce se va putea face cu noua funcție

Aplicația de mesagerie aduce o nouă funcție disponibilă pentru toți utilizatorii. Cei care folosesc WhatsApp se vor bucura de o nouă schimbare a aplicației deținute de Meta. Pentru a fi introdusă, compania a lansat o versiune beta.

WhatsApp introduce o nouă funcție pentru utilizatori

Companion Mode, noua funcție introdusă de WhatsApp, va permite utilizatorilor aplicației să folosească același număr de telefon pe mai multe dispozitive. Momentan, schimbarea face parte doar din actualizarea beta pentru dispozitivele Android.

Noua schimbare adusă de aplicația de mesagerie ar putea fi extinsă și pe dispozitivele cu iOS, la lansarea globală.

Utilizatorii aplicației trebuie să procedeze exact ca în cazul funcției „dispozitive conectate”, care permite accesul pe WhatsApp pe de un computer fără să fi deconectat de pe telefonul mobil. Sincronizarea conținutului de pe ambele dispozitive va fi finalizată când se va face atașarea.

Al doilea dispozitiv poate fi doar un telefon sau o tabletă Android deoarece funcția Companion Mode nu este încă disponibilă pentru dispozitivele iOS, potrivit WabetaInfo.

Utilizatorii WhatsApp pot să folosească aplicația cu un singur număr de telefon pe patru dispozitive, indiferent dacă sunt telefoane sau tablete.

Mesajele și apelurile vor rămâne criptate cu tehnologia end-to-end, motiv pentru care toate mesajele primite vor ajunge către toate dispozitivele asociate. 

blank