De vină este starea lui de sănătate

whats-up-probleme-ochi

Putini stiu ca ochelarii haiosi pe care What’s UP ii poarta la toate aparitiile sale nu reprezinta doar un accesoriu cool, ci chiar o necesitate pentru tanarul artist. Acesta are mari probleme cu vederea inca din copilarie, motiv pentru care este nevoit sa se deplaseze cu taxiul. Intrucat nu poate da examen pentru obtinerea carnetului de conducere.

Desi are doar 25 de ani, What’s UP se poate lauda deja cu o cariera muzicala de succes, piesele sale ocupand pozitii fruntase in toate topurile muzicale de renume, dar si cu un studio propriu de productie in care a bifat deja pachete muzicale pentru emisiuni televizate ale Antenei 1 sau Euforia TV.

whats-up-probleme-ochi1

Invitat de catre Dan Negru in platoul emisiunii Next Star, What’s UP le-a marturisit tuturor celor prezenti ca desi are cam tot ce si-ar putea dori, e un lucru pe care, cel putin deocamdata, nu il poate avea.

In toate aparitiile sale, artistul poarta ochelari dintre cei mai haiosi, insa foarte putini sunt cei care stiu ca acestia nu sunt doar un accesoriu cool, ci o necesitate. What’s UP are mari probleme cu vederea, purtand dioptrii de -7 la ochiul stang, ceea ce practic nu ii permite sa dea examenul pentru obtinerea carnetului de conducere.

Impresionat de cazul unui talentat concurent de la Next Star, artistul a facut haz de necaz in platoul emisiunii.

„Eu am 25 de ani si m-au chemat la tv ca sa rada de mine ca nu vad bine!”, a spus amuzat What’s UP.

 

 

Citeste si...
«Harry Potter» este pe moarte?