Walter Zenga
Sport

Walter Zenga, nevoit să se vaccineze cu 4 doze împotriva Covid-19 » Cum a ajuns antrenorul în această situație

Printr-o postare pe Instagram, antrenorul italian Walter Zenga (61 de ani) a anunțat că a fost nevoit să se vaccineze de două ori împotriva coronavirusului.

Revenit recent în această perioadă în Italia, Walter Zenga s-a lovit de o situaţie ciudată. A fost nevoit să repete schema de vaccin anti-COVID 19, pentru a avea acces pe stadioane, în restaurante etc.

În Dubai, unde locuiește fostul portar, Zenga s-a vaccinat cu Sinopharm, un vaccin produs de chinezi, care se administrează în două doze. Însă acesta are o eficienţă foarte scăzută şi nu este recunoscut de Uniunea Europeană.

Drept urmare, la revenirea în Italia, Walter Zenga a fost nevoit să repete schema de vaccinare, pentru a nu fi nevoit să se testeze de fiecare dată când merge la meciuri sau când vrea să intre într-un restaurant.

De această dată, fostul antrenor al FCSB-ului a optat pentru serul de la Pfizer, care de asemena se administrează în două doze. Într-o postare pe Instagram, Walter Zenga a comentat cu ironie situaţia în care se află.

„Există cei care nu vor să se vaccineze, cei care fac rapel şi cei ca mine, care decid să primească a treia şi a patra doză. De ce? Să am permisul verde şi să pot rămâne în Italia pentru a-mi urma iubitul fotbal. Singurul dezavantaj… Va trebui să fac a doua doză abia peste 20 de zile şi voi pierde prima etapă din campionat. Dar ce nu faci pentru iubire”, a spus Zenga pe contul său de Instagram.