Vulpița
Showbiz

Vulpița revine în atenția românilor. După ce s-a despărțit de Viorel Stegaru, a anunțat că este însărcinată

Vulpița de la Acces Direct continuă și după despărțirea de soțul ei, Viorel Stegaru. Viața celor doi a bătut scenariul unei telenovele și a fost difuzată o perioadă destul de lungă de timp pe Antena 1. Nu s-a mai știu nimic de ei o vreme, dar iată că Veronica revine în atenția românilor. A anunțat că este însărcinată.

Telenovela Vulpița și Viorel este departe de a fi încheiată. Ce doi soți din Vaslui au devenit celebri după ce au fost în emisiunea Acces Direct. Cazul lor a fost discutat o bună perioadă de timp, mai ales că Veronica a susținut inițial că a fost violată. Ulterior s-a descoperit că lucrurile nu au stat așa cum a declarat ea, iar de aici până la o întreagă telenovelă nu a mai fost decât un pas.

Au apărut de multe ori în cadrul emisiunii, uneori certați, alteori îndrăgostiți ca la începutul relației lor. S-au mutat în București și părea că lucrurile merg bine pentru ei până când Viorel Stegaru a decis să se întoarcă la Blăgești, în casa părinților săi. Cuplul nu a mai apărut la televizor și o bună perioadă de timp nu s-a mai știut nimic de ei.

Vulpița este din nou însărcinată. Cine este tatăl celui de-al treilea copil?
De curând, Vulpița a reveni în atenția românilor, anunțând că relația dintre ea și Viorel s-a încheiat. Soții au împreună doi copii, care au rămas în grija tatăl. Veronica a mers pe drumul și se pare că și-a refăcut viața.

În viața Veronicăi pare că lucrurile merg bine. Deși s-a despărțit de Viorel, ea a anunțat că este însărcinată. Inițial a postat pe rețelele de socializare mesajul „Te iubesc mult”, iar apoi a pus poză cu burtica de gravidă, însoțită de textul „Încă oleacă. 3”.

Vulpița de la Acces Direct a vrut să anunțe pe toată lumea că va deveni mamă pentru a treia oară. Nu a precizat nimic despre tatăl copilul, așa că nu se știe dacă s-a împăcat cu Viorel sau și-a refăcut viața. Deși este foarte activă pe rețelele de socializare, Veronica nu mai pomenește nimic de fostul ei soț. Nici pe rețelele de socializare nu îl mai urmărește pe Viorel.

blank