International, Stiri

A vrut să facă yoga dar s-a trezit crăcănată, cu picioarele în aer

Vedeta s-a făcut de râs cu o stângăcie… sexy

yoga

 Practicanta infocata de yoga, actrita nu a acordat atentie faptului ca nu era imbracata intocmai potrivit pentru astfel de exercitii si a executat o miscare, ce i-a lasat masca pe paparazzi aflati in apropierea casei ei, pentru a surprinde cateva momente de senzatie.

yoga 2

Daca pentru multi ziua de duminica este destinata relaxarii si lenevirii, pentru Joanna Krupa nu exista zi fara sport.

yoga2

Practicanta de yoga, starul din “The Real Housewives of Miami” profita de orice moment liber pentru a pune in aplicare cateva miscari demne de toata atentia si admiratia.

yoga3

Actrita in varsta de 34 de ani a fost surprinsa zilele trecute in timp ce se bucura de o alta zi cu soare, insa in loc sa-si bronzeze corpul de invidiat la piscina, aceasta a preferat sa transforme ziua respectiva intr-o alta sedinta de yoga. Astfel, ajutata de o prietena de-a ei, Joanna Kruppa a intrat imediat in starea de relaxare printr-o pozitie deloc usor de realizat.

yoga 1

Aceasta s-a asezat in maini si si-a sprijinit  picioarele de geamul casei, insa in incercarea de a gasi echilibrul si pozitia ideale, aceasta a facut cateva miscari care au atras atentia fotografilor catre zona ei intima, destul de expusa in acest exercitiu de yoga.

yoga

Se pare ca vedeta reprezinta un exemplu pentru prietena ei, caci imediat ce Joanna si-a incheiat exercitiul, cea din urma i-a urmat miscarile si a reusit sa execute aceeasi pozitie de yoga, fara niciun fel de ajutor.

 

blank