Life, Stiri

Vrei să fii frumoasă de Valentine’s Day?!

Iată câteva machiaje superbe de seară

machiaj 1

Dacă ţi-ales rochia perfectă pentru petrecere sau ieşire în club, mai ai nevoie doar de un machiaj care să completeze frumos look-ul festiv. Iată 4 idei de machiaje perfecte pentru ocazie!

Machiaj smokey eyes uşor de realizat

Îţi plac machiajele care pun accent pe privire? Alege machiajul smokey eyes, caci îţi va da un look plin de rafinament. Pentru ca machiajul sa reziste, aplica un primer pentru pleoape şi fond de ten pe toata pleoapa superioara, apoi şi pe zona de sub ochi, în colţul interior şi cel exterior. Contureaza pleoapa superioara cu un dermatograf negru, urmarind linia genelor.

Traseaza o linie subţire şi pe pleoapa de jos şi îngroaş-o treptat pe masura ce se apropie de colţul exterior. Completeaza cu un fard negru, aplicat pe toata pleoapa mobila, pâna în pliu, apoi umple colţul extern. Intensfica linia dermatografului realizata la început cu ajutorul unui eyeliner. Pe linia genelor inferioare foloseşte un fard aramiu, apoi aplica-l şi pe pleoapa superioara, dar de la jumatate în sus şi spre colţul exterior, astfel încât sa obţii un efect de degrade. La final, îmbraca genele cu doua straturi de mascara şi completeaza cu un ruj natural.

Machiaj de ocazie colorat

 

Indiferent de nuanţa, la petreceri sau ocazii speciale îndrazneşte sa porţi culori aprinse pe pleoape. De exemplu, încearcă un machiaj special cu tonuri de auriu şi aramiu. Aplica fondul de ten, apoi traseaza o dunga subţire cu un dermatograf maro-aramiu, la baza genelor de pe pleoapa superioara, iar pe pleoapa de jos, traseaza o linie cu unul maro închis.

Pentru machiajul pleoapelor, e mai bine sa alegi un fard crema duo, care sa aiba nuanţele pe care le doreşti. Aplica pe toata pleoapa culoarea mai deschisa, începând din colţul interior şi mergând spre cel exterior şi întinde cât mai bine. Cu cealalta nuanţa, îmbraca un sfert din pleoapa, începând din colţul exterior şi fa în aşa fel încât culoarea sa se piarda treptat în cealalta, fara ca graniţa dintre cele doua sa fie vizibila. Pe gene, foloseşte o mascara pentru volum, iar în obraji, un blush cu tenta aramie.

Machiaj cu ruj roşu

Daca ai buze frumos conturate şi simetrice, nu te sfii sa le pui în valoare cu rujuri în culori puternice. Foloseşte un fond de ten cremos şi întinde-l cât mai bine. Fa-ţi un machiaj natural al ochilor, cu o linie fina trasata cu dermatograful la baza genelor superioare, un fard ivoriu pe pleoape combinat cu unul maro-roşcat, cu arcade iluminate şi sprâncene foarte bine conturate. Pentru machiajul buzelor, aplica mai întâi fond de ten, apoi traseaza-le conturul cu un creion natural. Aplica rujul fara sa depaşeşti conturul desenat. Pentru mai multa precizie şi un rezultat bun, foloseşte o pensula speciala pentru ruj şi începe aplicarea din interiorul buzei spre exterior. La final, poţi pune un strop de gloss transparent.

Machiaj în stilul anilor ’60

Dupa aplicarea fondului de ten şi a primerului pentru pleoape, îmbraca toata pleoapa superioara şi arcada cu un fard auriu cu particule stralucitoare. Aplica-l apoi şi pe linia pleoapei inferioare, cu o periuţa subţire, pentru mai multa precizie, apoi cu una puţin mai groasa, pentru estompare.

Cu un dermatograf negru, traseaza o linie groasa pe pleoapa superioara, la baza genelor şi prelungeşte-o spre exterior, pentru efect de alungire, într-o direcţie uşor ascendenta. Cu o pensula subţire şi un fard negru, finiseaza cu atenţie aceasta linie. Pe osul pometelui, aplica iluminator, apoi contureaza buzele cu un gloss trandafiriu, natural, cu fine particule aurii.