Necenzurat, Stiri

Vrei sa faci sexul mai incitant? Invata sa vorbesti murdar

Daca vrei ca partida de sex cu partenerul tau sa fie una extrem de incitanta, te sfatuim sa inveti sa vorbesti cat mai murdar

sex-vs-religion

Daca esti foarte pudica si tacuta in pat, te sfatuim sa renunti la asemenea „defecte”. Cum in viata de zi cu zi trebuie sa fi o lady, afla ca in pat trebuie sa fi o prostituata, asa este expresia din popor.

Daca vrei sa ai parte de o partida de sex incitanta te sfatuim sa inveti sa vorbesti cat mai murdar si lasciv posibil, ii innebuneste pe barbati. 

Incearca sa gasesti tonul potrivit pentru acest lucru, pentru ca daca vei folosi un limbaj prea ostentativ este posibil ca partenerul tau sa se simta jignit. In functie de personalitatea ta este indicat sa folosesti tonul potrivit, mai subire, mai gros, insa indicat este sa ii soptesti vorbele murdare. 

Nu este obligatori sa imiti o „prostituata” sau o „profesionista” de la bun inceput. poti incepe usor, azi un cuvant, maine doua-trei expresii, poimaine un intreg dialog lasciv si murdar. Pentru barbati este important ca din cand in cand sa vada si un pic de salbaticie in vorbele si privirea unei femei.

Incearca sa clarifici de la bun inceput cuvintele, limbajul si tonalitatea pe care sa le folosesti in timpul actului sexual. Unii barbati poate vor sa tipi mai mult, sa urli sau sa soptesti.

blank