media (13)

O piele fina, bronzata si un fund bombat sunt reteta ideala pentru a intoarce privirile tuturor, la plaja!

Din pacate, nu toate femeile au norocul sa se nasca brazilience, motiv pentru care trebuie sa lucram putin la asta… Rezultatul va fi garantantat si vom obtine fundul de brazilianca ravnit de toti reprezentantii sexului puternic.

Pasul I. Genuflexiuni- ghemuit. Realizati trei serii a cate 20 de genuflexiuni. Capul va fi tinut intre genunchi, iar talpile vor fi departate la nivelul umerilor.

Pasul II.  Genuflexiuni cu o bara. Utilizati o bara pentru a tine spatele drept si pieptul in fata. Timp de 10 minute, realizati trei serii a cate 20 de repetari.

Pasul III. Genuflexiuni cu picioa¬rele apropiate. La fel, realizati trei serii a cate 20 de repetări. Faceti trei minute de pauza intre serii.

Pasul IV. Genuflexiuni cu picioarele departate. Trebuie sa tineti talpile la o palma distanta de nivelul umerilor, cu varfurile indreptate catre exterior. Trei serii a cate 15 repetari.

Pasul V. Folositi-va de greutati. Este suficienta o haltera cu doua discuri a cate 5 kg, pe care sa o sustineti pe umeri. Efectuati 3 serii a cate 15 repetari.

Pasul VI. Un exercitiu extrem de util este si flexia gambei pe coapsa la aparat. Acesta ajuta dezvoltarea bicepsilor femurali si a feselor. Sunt recomandate greutati mici.

Pasul VII. Efectuati exercitii de intindere. Aplecati-va amplu, indepartand picioarele si tinand genunchii ficsi, pentru intinderea fibrei musculare. Faceti acesti exercitiu timp de 15 minute.

Pasul VIII. Genuflexiuni bulgaresti. Pentru Luați două gantere de 5 kg și așezați-va pe o bancă. Ridicați-va și faceți un pas înainte. Repetați mișcarea timp de 15 minute.

Pasul IX. Exercitiul se numeste „|cumpana cu greutati”! Prin urmare, trebuie sa ridicati pe rand picioarele, în timp ce in maini tineti doua gantere, a cate 5 kg, pana ce veti ajunge in poztitia de cumpana, timp de 15 minute.

Pasul X. Blocati in pozitia flexat. Efectuati o genuflexiune pana la jumatate si ramaneti asa pentru 30 de secunde. Repetați miscarea timp de 10 minute.