Featured, Life

Vrei pasiune deplina? Iata 5 lucruri pe care nu ai voie sa le spui partenerului de sex

Cateodata, spui cuvinte pe care apoi le regreti. Unele sunt trecute usor cu vederea, altele insa, pot duce la ruperea unei relatii, cu atat mai mult cu cat e vorba de o relatie de cuplu.

Iata 5 lucruri pe care nu ai voie sa le spui partenerului de sex:

1. “Si fostul meu /fosta mea iubit/a facea asta!”
Daca vrei sa-i faci un compliment, asta cu siguranta nu este unul magulitor. NU iti compara actualul/a iubit/a cu fostul/a, sub nicio forma, nici in sens pozitiv, nici un sens negativ.

2. “Nu-i asa ca X e foarte sexy?”
Pe langa faptul ca poate fi foarte stanjenitoare, aceasta intrebare il poate face pe celalalt sa creada ca esti in cautare de alti/alte pretendenti/e. Pe de alta parte, raspunsul este foarte greu: daca e sincer si spune DA, iti poate provoca tie o stare proasta, iar daca te minte, oricum nu e cinstit fata de relatia voastra. Asa ca mai bine evita genul acesta de intrebare!

3. “Putem sa nu facem sex acum… In 5 minute incepe… (emisiunea ta preferata)”
Fie ca e vorba de un episod din serialul tau preferat, o emisiune de divertisment sau de stiri, sau un meci de fotbal, toate pot astepta sau pot fi inregistrate. Nu e cazul insa sa-ti refuzi partenerul de sex doar pentru a nu pierde show-ul TV favorit.

4. “Sunt bine!”
Da, ne referim la vorba aceea spusa cu jumatate de gura pe care nici macar tu nu o crezi. Daca partenerul de cuplu te intreaba daca esti bine, iar tu ii spui ca da fara ca acest lucru sa fie adevarat faci doua greseli. In primul rand nu rezolvi situatia, iar in al doilea rand il excluzi din lista persoanelor in fata corara iti deschizi sufletul. Iar daca vrei o relatie de durata, legaturile emotionale sunt la fel de importante ca relatia sexuala. Iar conextiunea emotionala nu poate fi creata decat prin comunicare sincera.

5. “Crezi ca e intelept sa mananci asa ceva?!”
Daca il/o vezi ca se delecteaza dintr-o gogoasa mare cu topping de ciocolata, nu e cazul sa ii faci morala, chiar daca e “mascata”. Orice ai spune se poate traduce in “Te-ai cam ingrasat in ultima vreme! E timpul sa renunti la prostii!”. Daca simti nevoia sa zici asta, ar fi de preferat sa te abtii, mai ales daca esti barbat.