Life, Stiri

Vrei mai mult sex oral?

Sexul oral este o parte normala a unei relatii, asa ca ambii parteneri ar trebui sa il ofere si sa il primeasca.

blank

Cu toate acestea, un studiu realizat de „National Survey of Sexual Health and Behavior” arata ca mai mult de jumatate dintre barbatii intervievati au primit sex oral in ultima luna, in timp ce aproape o treime dintre femei s-au bucurat de aceasta experienta. 

 
Daca si partenerul tau evita sa-ti faca sex oral, trebuie sa-ti dai seama care este problema. Sunt multe sanse sa fie ceva mai mult decat lene in comportamentul sau. 

1. Ar putea primi semnale amestecate – Daca l-ai refuzat de cateva ori, ar putea crede ca nu-ti place. Asa ca lamureste lucrurile cat de repede poti. 

2. Nu se gandeste deloc la sexul oral – In acest caz, ai putea sa-i spui cat de bine te simti atunci cand iti face asta si cat de intense sunt orgasmele tale.

3. Ii este teama sa nu se faca de ras – Daca schimba mereu stilul si pare sa nu stie cum sa-si foloseasca limba, da-i o mana de ajutor.

4. Are amintiri neplacute – Unii barbati refuza sexul oral din cauza unor experiente anterioare neplacute, precum o persoana dezinteresata, o persoana cu o infectie vaginala sau o persoana care a parut speriata.

Pentru a-l face sa vina pe calea cea buna, da-i anumite semne.

1. Incearca sa iti sincronizezi miscarile cu ale lui – Ia-i mana in timp ce iti face sex oral si linge-o, sarut-o si suge-o asa cum ti-ar placea ca el sa aiba sa grija de tine.

2. Scoate sunete – Asigura-l ca iti place ce iti face atunci cand se descurca bine si taci atunci cand revine la vechile obiceiuri. Ajuta-l sa incetineasca sau sa accelereze ritmul, schimband tempo-ul sunetelor.

3. Preia conducerea – Spune-i sa iti urmareasca degetele cu limba. Oriunde sunt degetele tale, acolo trebuie sa fie si limba lui.

blank