Featured, Necenzurat

Vrea 15 milioane $ de la amant că i-a dat o boală ruşinoasă

Nimic nu se compară în lumea asta cu răzbunarea unei amante părăsite! A simţit-o pe pielea lui miliardarul american Robert Gibbins, de 47 de ani. Fosta Miss Germania International din 2012, Aline Messel, l-a dat în judecată pentru că i-a dat… papillomavirus.

Relaţia adulterină pe care o avea cu Robert Gibbins a făcut-o să ajungă la Dermato-Venerice. Aline Messel a avut o relaţie amoroasă timp de doi ani cu bossul unui fond de investiţii, care are o avere de peste 3 miliarde de dolari. În luna iulie 2016 ea a rămas gravidă şi atunci a aflat că Gibbins era la rândul lui însurat. A făcut presiuni ca acesta să divorţeze. În ianuarie, miliardarul a convins-o că e mai bine să avorteze. I-a promis o fermă de struţi şi o sumedenie de cadouri luxoase. Aşa că Aline a făcut avortul. La scurt timp a primit un mesaj pe telefon de la Ipek Gibbins, soţia miliardarului, care era la rândul ei gravidă. „Nu eşti prima amantă şi cu siguranţă nu vei fi nici ultima. Ia-ţi gândul de la bani şi fă ce vrei cu copilul. Mă îndoiesc că vei avea succes la bogătaşi dacă vei ajunge grasă şi urâtă”, i-a scris Ipek.

blank

Aline, alături de miliardarul Robert Gibbins într-una dintre vacanţele lor exotice

Vineri, 15 decembrie, Aline Messel şi-a luat inima în dinţi şi a deschis proces împotriva miliardarului, acuzându-l că i-a dat un virus ruşinos în ianuarie 2015 şi a prezentat probele în instanţă. Fosta Miss International îl acuză pe miliardar că a obligat-o să avorteze şi că „aceasta a fost cea mai mare greşeală a vieţii ei”. În plus, tânăra le-a povestit juraţilor că a fost amăgită cu promisiuni deşarte de afaceristul adulterin. La finele lui iulie 2017, Gibbins a încercat să ajungă la o înţelegere cu Aline, dar nu a reuşit, pentru că fosta amantă l-a trimis să discute cu avocaţii ei.

blank
blank