Vosganian spune că acțiunile comuniștilor pălesc în fața festivismului și propagandei din lupta anti-COVID
Featured, Politic

Vosganian spune că acțiunile comuniștilor pălesc în fața festivismului și propagandei din lupta anti-COVID

Fostul parlamentar ALDE Varujan Vosganian a comparat acțiunile Guvernului de promovare a vaccinării anti Covid-19 cu ”bolșevismul”.

”Comuniștii erau mici copii față de festivismul și propaganda prilejuite de lupta anti-COVID 19” – susține fostul lider ALDE într-un mesaj postat pe Facebook.

Mai mult, Vosganian numește în mod ironic toată această campanie de informare a populației, privind virusul Sars-Cov-2, drept ”Festivalul Cântarea Vaccinării”.

În luna iulie, fostul parlamentar ALDE a mai făcut afirmații cel puțin surprinzătoare legate de epidemia de Covid-19, susținând că nu populația ar fi de vină pentru creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus.

Mesajul complet al lui Varujan Vosganian:

”Festivalul „Cântarea vaccinării” ne demonstrează că, în mod clar, comuniștii erau mici copii față de festivismul și propaganda prilejuite de lupta anti-COVID 19. Pandemia a reușit, în multe privințe, ce n-a reușit bolșevismul. Și încă n-ați văzut tot.

Ascultați aici cum debutează campania de vaccinare anti-COVID 19:

– Prima tranșă de vaccinuri, în număr de zece mii, intră, simbolic, in țară astăzi, în zi de Crăciun, la ora 13.00. Camionul încrăcat cu respectivele vaccinuri este întâmpinat de Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne și Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului National de Coordonare a Vaccinării anti-covid (avem și așa ceva).
– Cu acest prilej au fost declarate, între 25 și 27 decembrie, Zilele Europene ale Vaccinării în România.
– Transportul de vaccinuri va ajunge la Institutul Matei Balș în ziua de 26 decembrie, la ora 7,00. Jurnaliștii interesați să imortalizeze momentul sunt așteptați începând cu ora 6,30.
– În ziua de 27 decembrie începe vaccinarea în cele zece spitale de boli infecționase din țară. La Institutul Matei Balș vaccinarea începe la ora 9,00. Pentru oportunități media se desemnează un maior, ca persoană de legătură. Presa trebuie să fie, neapărat, de față.
– Și pentru ca Festivalul „Cântarea Vaccinării” să fie cu adevărat grandios și cu participarea națiunii, evenimentele vor fi transmise live pe toate paginile de Facebook instituționale ale Guvernului României.

Trăiască și înflorească lupta împotriva COVID-19 și pacea între popoare!”


blank